BANDIRMA’DA SOKAK KÖPEĞİ TERÖRÜ BİTMİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma da yıllardır kangren haline gelmiş olan ve bugüne kadar pek çok hemşehrimizi canından bezdiren sokak köpekleri geçtiğimiz gün bir vatandaşımıza daha saldırdı.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz pazar günü Ordu Evi karşısındaki kapalı otopark arkasında kendi halinde tek başına yürüyüş yapan T.A. adlı vatandaşa çete halinde saldıran sokak köpekleri hemşehrimizin ağır yaralanmasına sebep oldu.

Olay sonrasında derhal Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı vatandaşımız tedavisine devam edildiği ve kuduz aşıları yapılarak karantina altına alındı.

Alınan ilk bilgilere göre yaralı vatandaş olayla ilgili olarak TCK’nun 177. maddesine göre (Gözetimi altında bulunan hayvanı başkalarının hayatı veya sağlığı bakımından tehlikeli olabilecek şekilde serbest bırakan veya bunların kontrol altına alınmasında ihmal gösteren kişi) sorumlu kurum ve şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve adli tahkikatın devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Konu ile ilgili yetkililer; benzer hadiseler ile karşılaşan hemşehrilerimizin vakit gecikmeksizin adli ve idari makamlara başvurarak sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmasını akabinde oluşabilecek durumlara karşı maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmalarını tavsiye etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA SOKAK KÖPEĞİ TERÖRÜ BİTMİYOR!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x