BANDIRMA’DA PARALELCİLERDEN TEMİZLENİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında hazırlanan 679, 680 ve 681 no’lu 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.Yeni yayınlan 3 yeni KHK’ya göre, 649 akademisyenin görevine son verilirken, Danıştay’da 8 kişi, Adalet Bakanlığı’ndan ise bin 699 personel ihraç edildi. Emniyet’te 2 bin 687, Deniz Kuvvetleri’nden 149, Hava Kuvvetleri’nden 164 asker görevden alındı. Diyanet’te 135, Sağlık Bakanlığı’ndan ise 836 kişinin görevine son verildi.

İhraç edilen akademisyenler arasında Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’nden de iki isim bulunuyor. Öğretim Görevlisi Özlem Özkösedağ İçin ve Araştırma Görevlisi Serdar Karamavuş dün yayınlanan KHK kapsamında görevlerinden ihraç edildi.

Bunun yanı sıra yine dün yayınlanan KHK kapsamında kamudan ihraç edilen kişiler arasında da Bandırma’dan bazı isimler yer aldı. İhraç edilen kamu görevlileri arasında Bandırma Ceza ve İnfaz Kurumları’ndaki çeşitli tipte cezaevlerinde görev yapan çok sayıda infaz koruma memuru ile Bandırma Adliyesi ve Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden de isimler var. Buna göre; Yusuf Suvak, Gökhan Demirci, Mehmet Emin Akkuş, Muharrem Alkan, Tuncay Uymaz Bandırma 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Katibi, Demet Ersoy Bandırma M Tipi Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Koruma Memuru, Ümran Konur, Yaser Özdemir, Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu İnfaz Koruma Memuru, Ela Kahraman Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Sosyolog, Gökhan Karakoç Bandırma Adliyesi Zabıt Katibi, Hikmet Cesur Bandırma Adliyesi (Personel Genel Müdürlüğü Geçici Görevli), Nilüfer Elbistan Bandırma Adliyesi Zabıt Katibi KHK ile görevlerinden ihraç edildiği açıklandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA PARALELCİLERDEN TEMİZLENİYOR!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x