Bandırma’da Kadın Dayanışması Güçleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kent Konseyi Kadın Meclisi Seçimi, Bandırma’da kadın dayanışmasının önemini bir kez daha vurguladı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, seçimde yaptığı konuşmada, kadın örgütlerine desteğin süreceğini belirterek, eşit ve adil bir ülke hedeflediklerini dile getirdi.

Kadın ve erkeklerin bir arada hareket ederek toplumsal dayanışmayı artırabileceğini vurgulayan Mirza, Kent Konseyi’nin bu amaca hizmet edeceğine inandığını ifade etti. Seçim sonucunda, Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına seçildi. Bandırma Belediyesi olarak, bu yeni yönetimi tebrik eden Mirza, kentte başarılı projelerin hayata geçirileceğine inandığını belirtti.

Nur Hancıoğlu ve ekibi, Bandırma’da kadınların toplumdaki rolünü güçlendirmek ve cinsiyet eşitliğini sağlamak için çalışacaklarını ifade etti. Projelerinin, yerel özelliklere uygun ve tüm kesimleri kapsayan bir anlayışla hazırlanacağını belirttiler. Böylece kadın ve erkeklerin el ele vererek kent genelinde olumlu bir değişime imza atacaklarını umduklarını söylediler.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın destekleriyle, bölgede kadın dayanışmasının daha da güçlenmesi ve toplumsal barışın sağlanması hedefleniyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma’da Kadın Dayanışması Güçleniyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x