Bandırma Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, özel gereksinimli bireylerin yeteneklerini sergilediği “Engelsizim Resim Sergisi”nin açılışını gerçekleştirdi. Sergi, sanatın iyileştirici ve birleştirici gücünü gözler önüne seren anlamlı eserlerle dolu.
Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Betül Agen Eraslan katılımıyla ziyarete açılan sergi, Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Sergide yer alan her bir eser, katılımcılara umut ve ilham vermeyi başardı.
Sergi, yalnızca sanatın estetik değerini değil, aynı zamanda sanatın toplum için birleştirici gücünü de vurguluyor. Etkinlik, katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken, özel bireylerin sanata olan sevgisini ve yeteneklerini gözler önüne seriyor.
Sanatseverler, bu değerli sergiyi ziyaret ederek özel bireylerin sanat yolculuğuna destek olabilirler. Bandırma Belediyesi, bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm eğitmenlere, sanatçılara ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sunuyor.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.