Bandırma’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katılım yoğun oldu. Etkinliğe katılanlar arasında Belediye Başkan Vekili Av. Betül Agen Eraslan da yer aldı.
Törende, engelli bireylerin günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar bir kez daha gündeme getirildi. Başkan Vekili Eraslan, engelli bireylerin eşit, erişilebilir ve engelsiz bir yaşam sürmelerinin önemine dikkat çekti. Bu özel gün vesilesiyle, engelli bireylerimizin hak ettiği yaşam standartlarına ulaşmaları için toplumun her kesiminin desteğine ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Yerel yönetim olarak engelli bireylerin yanında olmayı sürdüreceklerini vurgulayan yetkililer, onlara yönelik destek ve hizmetlerin artırılması gerektiğini ifade etti. Etkinlik, toplumda farkındalığı artırmak için önemli bir adım olarak kabul edildi.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.