BANDIRMA’DA 17 EYLÜL KUTLAMA PROGRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi, kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümünde şehitlerimiz ilk olarak 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Haydar Çavuş Camii’nde akşam namazı ve yatsı namazı arasında mevlit okunmasıyla başlayacak.

17 Eylül 2015 Perşembe günü Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanında başlayacak törenle Atatürk Anıtına Çelenk sunma , Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın konuşması, şiir ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından saat 11.30’da Sonkurşun Anıtında ikinci bir tören düzenlenecek. Burada ilk olarak Şehitlik anıtına çelenklerin sunumu, saygı duruşu, saygı atışı, Kuran-ı Kerim ve duanın ardından törende yer alan vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikramında bulunulacak.

(Sonkurşun anıtındaki törene katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cumhuriyet meydanındaki törenin hemen ardından Nikah Salonu önünden araç kaldırılacaktır.)

17 Eylül Kurtuluş Günü Etkinlerini kapsamında ilk kez düzenlenen ‘1. Bandırma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ saat: 11:00 den itibaren Örnek Sanayi sitesi Bandırmaspor Antreman Sahasında yapılacaktır.

Ünlü Başpehlivanlar Bandırma Er Meydanında…

Ülkemizde ismini şampiyonluklarla duyurmuş güreşçilerimizi ağırlayacağımız 2015 yılı Tarihi Kırkpınar Başpehlivan Orhan OKULU, 2014 yılı Başpehlivan Fatih ATLI, 2013 yılı Başpehlivan İsmail BALABAN, 2012 yılı Başpehlivan Hasan TUNA, 2004,2006,2007 yılları Baş Pehlivanı Recep KARA, Pehlivan Abdullah GÜNGÖR, Pehlivan Serhat BALCI ve Bandırma Belediyesi BaşPehlivanı Hasan Zeybek’in katılımlarıyla düzenlenecek.

‘1. Bandırma Yağlı Pehlivan Güreşleri’ alanına gitmek isteyen vatandaşlarımız için Saat 10:00-12:00 arası (2 saat süreyle) nikah salonu önünden araçlar kaldırılacaktır. Tüm Halkımız davetlidir.

 

18 EYLÜL EDİNCİK KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Edincik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümü etkinlileri de Bandırma Belediyesi tarafından düzenleniyor. İlk olarak 17 Eylül Perşembe günü akşam ve yatsı namazları arasında şehitlerimiz için Edincik Merkez Çarşı Camiinde mevlit okunacaktır. Ardından Edincik’in kurtuluş günü olan 18 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Şehit Üsteğmen Cemil Kaya Meydanı’nda düzenlenecek resmi tören programında ilk olarak Atatürk Anıtına Çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması gerçekleşecek.

Tören programının ikinci bölümünde Kurtuluşun Canlandırılması, Konuşmalar, Şiirler ve halkoyunları gösterileri düzenlenecek. Buradaki programın arından Edincik Şehitlik Anıtındaki tören programıyla 17 Eylül Bandırma ve 18 Eylül Edincik Kurtuluş Günü program ve etkinlikleri sona erecektir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA 17 EYLÜL KUTLAMA PROGRAMI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x