1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma’da 17 Eylül Kurtuluş Belgeseli Sevinçle İzlendi

Bandırma’da 17 Eylül Kurtuluş Belgeseli Sevinçle İzlendi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Kurtuluş Coşkusu Yaşanıyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrileriyle birlikte “Son Kurşun Sonsuz Zafer” Bandırma 17 Eylül Kurtuluş Belgeseli’ni izledi. Belgesel, Bandırma’nın kurtuluşunun 103. yıl dönümünde büyük ilgi gördü.

Belgesel Ekibine Teşekkür

Belediye Başkanı Mirza, anlamlı çalışmaya imza atan yönetmenler Zeynep Bayraktutan ve Gökhan Kasapoğlu’na ve emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti. Bandırma‘nın kurtuluş mücadelesini anlatan belgeselin, şehrin hafızasını tazelediği vurgulandı.

Kurtuluşun 103. Yılı Kutlandı

Bandırma‘nın kurtuluşunun 103. yıl dönümünde düzenlenen etkinlikte, belgesel izleyen vatandaşlar gurur dolu anlar yaşadı. Belediye Başkanı Mirza, bu değerli belgeselle gururlarını bir kez daha paylaştıklarını belirtti. Etkinlikte, şehrin tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yapıldı.

Belgeselin İçeriği ve Önemi

“Son Kurşun Sonsuz Zafer” belgeseli, Bandırma‘nın düşman işgalinden kurtuluş sürecini, kahramanlık hikayelerini ve o günlerde yaşananları gözler önüne seriyor. Belgesel, şehrin genç neslerine tarihi bilinç aşılamak ve kurtuluş mücadelesinin önemini anlatmak amacıyla hazırlandı.

    • Belgeselde, Bandırma‘nın coğrafi önemi ve işgal süreci anlatılıyor.
    • Kurtuluş savaşında Bandırma‘nın rolü ve kahramanları tanıtılıyor.
    • Belgesel, arşiv görüntüleri ve röportajlarla zenginleştirilmiş.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bandırma’da 17 Eylül Kurtuluş Belgeseli Sevinçle İzlendi
+ -

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.