BANDIRMA’DA 15.000 TL’LİK DOLANDIRICILIK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da geçtiğimiz salı günü bir vatandaş telefon dolandırıcıları tarafından 15.000 TL dolandırıldı.

29.03.2016 günü saat 14.00 sıralarında N.B. isimli vatandaşımızı telefonla arayan ve “Kendisini önce Polis daha sonra farklı aktarımlarla Savcı olarak tanıtan birden ziyade kişilerce terör örgütüne yardım yaptığınız” şeklinde korku ve panik yaratarak vermiş oldukları posta çeki hesabına (On Beş Bin) 15.000 TL para yatırılarak dolandırılması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine yapılan müracaat üzerine başlatılan soruşturmada;

Müştekinin 15.000 TL parayı Bandırma Merkez Postanesinden saat 15.30 sıralarında M.E. adına Posta çeki hesabına yatırdığı ve paranın, M.E. tarafından Hatay-Antakya Merkez PTT şubesinden çekildiği tespit edilmiş, bunun üzerine Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçilerek koordineli olarak yapılan çalışmada, M.E. isimli Şüpheli Hatay ilinde yakalanarak, çıkartıldığı mahkemece tutuklanmış, konu ile ilgili olayın diğer Şüphelilerinin ve paranın ele geçirilmesi için çalışma çok yönlü olarak devam ettirilmektedir.

Emniyet yetkilileri, Vatandaşlarımızın asla telefon ile bu tür talep ve istekler ile suçlamalara itibar etmemesini, Banka ve Postaneye para yatırmamalarını yada kişilere elden para ve altın vermemelerini, bu durumla karşı karşıya kaldıklarında derhal 155 Polis Hattını veya en yakın Emniyet Kuruluşlarına başvuruda bulunmalarının çok önemli olduğunu belirtmişlerdir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA 15.000 TL’LİK DOLANDIRICILIK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x