1. Haberler
  2. Yerel
  3. “Bandırma Olarak Depreme Hazır Mıyız?” Konferansı Büyük İlgi Gördü

“Bandırma Olarak Depreme Hazır Mıyız?” Konferansı Büyük İlgi Gördü

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu tarafından, ÜNİDES Programı ve Afetlere Toplumsal Adaptasyon ve Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında “Bandırma Olarak Depreme Hazır Mıyız?” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansın konuşmacısı, Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi, deprem bilim uzmanı Yoshinori Moriwaki oldu. Moriwaki; Türkiye’nin deprem kuşakları, yapı güvenliği, afet bilinci ve bireysel-toplumsal önlemler üzerine önemli bilgiler paylaştı. Ayrıca Bandırma’nın deprem riski ve hazırlık süreciyle ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte Moriwaki, yapı güvenliği ve afet eğitimlerinin hayati önem taşıdığını vurguladı. Soru-cevap bölümünün ardından konuşmacıya teşekkür plaketi takdim edildi.

Program, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

“Bandırma Olarak Depreme Hazır Mıyız?” Konferansı Büyük İlgi Gördü
0

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma