BANDIRMA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDEN TEPKİ AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partili Bekir Bozkurt, Ertuğrul Türkmen, Nihat Çakır, Yavuz Selim Poyraz, Hüseyin Toska ve Meclis üyeleri Harun Algül ve Erol Çakır’ın basın açıklaması;

“Sayın belediye başkanının ‘birlikte yöneteceğiz’ diye seçim çalışmalarında beyan etsine rağmen bu güne kadar meclise gelen karalarla ilgili hiçbir partiyle muhatap olmamış bu kentte yaşayan kendisine oy vermemiş bizlerin temsilcileri olan meclis üyesi arkadaşlarımıza da siyasi nezaketen dahi faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bir diyalog maalesef gelişmemiştir. Belediye şantiyesinin 157 dönümlük arazisinde satış süreci ile ilgili bir fikir alış verişi olmadığı gibi meclise vermiş olduğumuz arsa ve arazilerin değerlendirmesi yönünde yapılması istenen çalışmayı kabul etmemiştir.

Sayın başkanın 2.5 yıllık çalışması da Bandırmanın gerçek sorunu olan yol ,otopark, yeşil alan, trafik, Pazar yerleri, olası bir depremde yapılması gerekenler, engelli hemşerilerimizle ilgili, ALLAH korusun bir sel felaketinde neler yapılması gerektiği , kent estetiği ile ilgili şehir giriş çıkışlarıyla ilgili hiç yeni proje ortaya koyamadıkları gibi 3 dönemdir devam eden CHP belediyeciliğinin rutin devamı olmaktan öteye geçilmemiştir.

Chp ye oy vermeyen 40 bin seçmeni görmezden gelerek sözde davranışlarından sürekli CHP yi ön plana çıkartarak Bandırmanın diğer yarısını yok saymak mecliste ortak imzalanan açıklamalar bile CHP olarak okuyan ve okutan bu anlayış asla demokratik değildir. Partizanlıktır, partili belediye başkanlığıdır . En son Cumhuriyet bayramı törenlerinde düzenlenen etkinliklerinde ,kent konseyi seçiminde ve Bandırma kitap günlerinde çok fazlasıyla şahit olduk .şehitlerin mirasına sahip çıkamayan mezarlarına hürmet etmeyen ve çevre düzenlemesi yapmayıp kaderine terk edilen eski mezarlıkların durumu ise içler acısıdır.

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak düzenlenen her etkinlikte parti ön plana çıkartılmış partili yandaşlar etkinliklere davet edilerek kendilerinden başka fikirlere kapalı olduklarını ispat etmişlerdir.

15 yıldır chp de olan belediye son 2.5 yılını sayın Tolga TOSUN başkanlığında geçirmiştir,

Yeni bir yol yapılmışmıdır.

Seçim vaadi olan Alzheimer hastaları için bakım merkezi yapılmışmıdır.

Tatlısu engelliler tesisi ve plajı diye yapılan ama engellilere değil bir kısım partililerin kullanımına açılmış çay bahçesi ve bungalov evlerde yasayan yandaşlar vardır.

Bu güne kadar en büyük proje olarak taktim edilen kreş açma projesidir . belediyenin asli  görevi kreş açmak değildir

Yeni bir mesire alanı açılmamıştır

Yeni otopark yapılmamıştır

Trafiğe çözüm bulunmamıştır

Çarşı pazarda denetim yoktur

Deprem sel ve diğer doğal afetlere karşı belediye nasıl bir önlem almıştır

Kaderine terk edilen eski tekel arazileri ile eski stat şehrin göbeğinde atıl bir vaziyette daha ne kadar duracaktır.

Biz yapıyoruz dedikleri eski hastanenin üniversitemizin girişimleri ile restorasyona alındığını bildiğimiz halde belediye kendisi yapıyor gibi taktim etmektedir.

Belediye bütçesinde, bütçe satılan arsalarla büyürken yatırıma ayrılan miktar azalmaktadır 65 milyonluk yatırımın 20 milyonu malta parkına 18 milyonu çöp toplama,15 milyonu yol tamiri,6 milyon Pazar yerine 1.5 milyon araç alımına gerisi de rutin işlere harcanacağı öngörülmüştür. Yeni bir proje yok, vizyon yok, yatırım yok.

Bu şehre ait ne bir kent müzesi nede Bandırmayı temsil eden marka bir ürünümüz yok.

Sosyal belediyecilik gereği belediye bizim misafirimiz olan üniversiteli kardeşlerimiz için ne gibi çalışma yapmıştır haberimiz ve bilgimiz yok

Chp sinin zihinsel arka planında milli kültürümüze hiçbir zaman samimi bir yaklaşımı olmamıştır.19 mayıs bizimdir Anadoluyu vatan yapan 1071 bizimdir 23 nisan geleceğimizdir, Çanakkale de bizimdir 29 ekim bizimdir varlık sebebimizdir,10 kasım hüznümüzdür 1453 tarihe attığımız imzamızdır bu değerlere dokunan, paylaşan önemseyen bir anlayış maalesef göremedik bir kısım siyasiler ne bir paylaşım nede bir kutlama mesajı yapmamıştır

Güzel kentimiz Bandırmayı daha yaşanabilir kent yapmak için seçtiğimiz üyelerin ve yöneticilerin partilerini genel siyaseti bir kenara bırakıp yerel siyasette Bandırma için ne yapabilirim demelerini en azından bunu denemelerini bekliyoruz

Belediye meclis toplantı tutanaklarını ve çalışmalarını hiçbir zaman gününde ve zamanında bize ulaştırmıyor. Bugün saat 14:00 da yapılacak olan bütçe görüşmesinin gecen aylarda verilmesi gereken evrakı dün kendi çabalarımızla alabildik buna örnektir.

Bandırma ve Bandırmada yaşayan saygı değer halkımıza bu iş bilmez yöneticiliğe inanıyorum ki ilk yerel seçimde dur diyecek ehliyet ve liyakat ile çağdaş belediyeciliği Silivri, Amasya, Çankırı, Erzincan, Osmaniye, Kastamonu ve diğer belediyelerdeki gibi mhp kadrolarını iş başına getirecektir.

Artık sanal alemde yapılan klavye belediyeciliği ve göstermelik makyaj belediyecilik devri sona ermeli Bandırma halkının beklediği insana dokunan ve sorunlara çözüm üreten ortak aklın hakim olduğu bir anlayışın egemen olması gerekir sorunların sahibi olarak bir kısım kurum ve kuruluşlarına sebep gösterme fikrinden vazgeçilmelidir. Hizmete odaklanmalıdır.

Kentimizin bir kısım mahallelerine hizmet hiç olmazken diğer mahalleler daha fazla hizmet alır noktasındadır bu ayrımcılığın demokratik belediye hizmetinde olmaması gerekir

Yollar delik deşik bazı cadde ve sokaklarda çöp konteynırı yok ,acılan çukurlar bir türlü kapanmıyor, sanayi içinde yollar adeta köstebek yuvası gibi ,gerekli ve yeterli hizmeti aynı oranda ve eşit şekilde şehrimizin her mahallesi ve sokağı alması gerekiyor

Sayın basın mensupları ;MHP ilçe teşkilatı olarak bizler için

Davamız ;şehit olup ölmeyenlerin ,ülkücü olup dönmeyenlerin, adam olup kaçmayanların ebedi yuvasıdır

Bizler için MHP küçük parti hesapları ile değil geleceğin büyük Türkiye sini kurma hedefidir. Bu hedefe varmak için dün olduğu gibi bugünde ,yarında bir ve beraber olacağız önce ülkem ve milletim diyeceğiz ekonomik sıkıntılar ile devletin dekaasını karıştırmayacağız çünkü devlet varsa millet var millet var oldukça ekonomik olsun siyasal olsun ve her nereden gelirse gelsin bu yüce TÜRK milleti bütün sorunların üstesinden gelmeyi başaracak imkan ve kabiliyettedir.

Dünyanın en pahalı coğrafyasında şehitlerimizin kanıyla vatan kıldığımız bu topraklar bizim ebedi yurdumuzdur hain emellerin yerli işbirlikçilerinin, emperyalist güçlerin düşmanlıkları bizi asla yıldıramayacak bilakis onların düşmanlığı bizi dahada bilinçlendirecektir.

Ey düşmanım sen benim ifadem ve lazımsın

Gündüz geceye muhtaç bana da sen lazımsın

Biz yüksek bir kültüre ve medeniyete sahip büyük TÜRK milletiyiz hiçbir millete düşmanlığımız olamaz ama bize ekonomik sosyal ,siyasal her türlü düşmanlık yapanlarla da bütün gücümüzle mücadele etmekten çekinmeyen milliyetçi ülkücüleriz. Tarih buna şahittir.

Hakimiyet katıksız şartsız milletindir düsturuna inanan her an milletin değerleriyle örtüşen vatanın bütünlüğüne inanan siyasetimizin hain darbeden sonra kurduğumuz cumhur ittifakına genel başkanımız ve parti genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda destek veren birilerinin sözde sözde dostlarıyla değil TÜRK milletinin yegane temsilcisi olan büyük TÜRK milletiyle sözleşerek geleceğin Türkiye’sinin 2023 ve 2071 hedeflerinin temelleri atılmıştır.

Bu temellere zarar vermek isteyen dahili ve harici bedhahlara karşı damarlarımızda dolaşan asil kanın gereği olarak  siyasetlerine karşı çıkmak hedefinden taviz vermeden inandığımız bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz .

Milliyetçi hareket partisi güçlü siyaset lider Türkiye hedef 2023 vizyonuyla başlattığı bölge toplantılarında ve Geçtiğimiz günlerde Ankara da ülkü ocakları büyük gençlik kurultayı ve analar bacılar kurultayı ile gençliğimizi millet vekilleri il ilçe yöneticilerimiz ile sahalarda ve halkımızın her daim yanında olduğunu göstermiştir milliyetçi hareketin bu ayak sesini, ülkü cü hareketin bu bozkurt nefesini TÜRK düşmanları ve işbirlikçi hainler her daim enselerinde duyacaklardır kürt sorunu var diye siyaset yapanlar çözümünü de söylemek zorundalar Türkiye de kürt sorunu değil bölücü yıkıcı terör sorunu vardır.

SİZ HİÇ TÜRK DEVLETİNE İHANET EDEN MHP Lİ GÖREMEZSİNİZ

SİZ HİÇ DEVLET VE MİLLET DÜŞMANLARIYLA EL ELE VEREREK SİYASET YAPAN MHP Lİ GÖREMESSİNİZ

SİZ HİÇ KÜRESEL GÜÇLERLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK KENDİNE ALAN AÇMAK İSTEYEN MHP Lİ GÖREREMESSİNİZ

SİZ HİÇ PKK NIN SİYASİ SÖZCÜSÜ HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN BŞR MHPLİ GÖREMESSİNİZ

SİZ HİÇ ATATÜRK DÜŞMANLIĞI YAPAN YADA YAPANLARLA KOL KOLA OLAN MHPLİ OLAN GÖREMESSİNİZ

Manda ve himayeyi asla kabul etmeyen milli mücadeleyi başlatan ulu önder ATATÜRK ün vizyonuyla diyoruz ki ,kraliçe onaylı cumhur başkanı ABD onaylı başbakan kandil onaylı içişleri bakanı pensilvanya onaylı savunma bakanı istemiyoruz en güçlü silah fikir en güçlü fikir Türk milliyetçiliğidir bunun için öncelikle bize gereken milli fikir milli dil milli eğitimdir  her dönemde ,mhp battı bitiyor diyenler bu günde mhp battı diyorlar evet mhp Türk İslam düşmanlarına batıyor ,hain fetöcü iş birlikçilere batıyor ,kandil ve sözcülerine batıyor, onlarla işbirliği yapanlara batıyor aynı zamanda ABD temsilciler meclisine de batıyor Türk milliyetçiliği fikir sistemini 2023 ve 2071 hedeflerini  gerçekleştirmek için  bu Türk ve İslam düşmanlarının uykularını kaçırmaya devam edeceğiz . mutfaktaki yangını görüp bin türlü olumsuz haberlerle cumhur ittifakını eleştirenler neden terör yangını ,ABD kuşatmasını, mavi vatan gerçeğini, ekonomik ve siyasal yaptırımları görmezler ve sesleri neden çıkmaz

Ülkücülük ete emiğe bürünmüş ulvi bir davanın adıdır o dava Türk İslam davası ilahi kelimetullah ve nizamı alemdir turan hedefidir buna inananların bugün bu konularda hiç söz etmemesi siyasetlerinin çıkar ve makam olduğunun, vatan ve millet olmadığının bir delilidir.

Türk milliyetçileri bu milletin özüdür biz zaafa uğrarsak millet ve devlet düşmanları sevinecektir ve bizi ABD senatosunda olduğu gibi tehdit görecektir bizi böldüğünü sananlar chp ve hdp siyasi cephesine kuvvet kazandırmaktan öteye geçmeyen ,hala ülkücü olduğunu iddia edenlerin, ülkücüleri terörist gösterme gayretine giren hamilerine bir tek dahi söz söylememelerini de  kamu oyunun taktirine bırakıyorum

Bizler pazara kadar değil mezara kadar ülkücüyüz vatanını milletini örfünü adetine sahip çıkan hain olmayan bu devlete bağlı bu ülkede yasayan herkes aslında ülkücüdür. bu yüce davayı tanrı dağının zirvesine taşıyacağız inşallah bu yolculukta yorulanları yolu terk edenler olabilir , ancak bu yolun tanrı dağına gideceği gerçeğini asla değiştirmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin vesilesiyle Bandırma da yaşayan saygı değer halkımıza en iyi dileklerimi sunuyor saygı sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum . katılımlarınız içinde her birinize saygılarımı sunuyor teşekkür ediyorum.”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI

BEKİR BOZKURT

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NDEN TEPKİ AÇIKLAMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x