BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ 3.GÜNÜNÜ TAMAMLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kitap günlerinin 3. Gününde Melih Tuğtağ ve Güven İslamoğlu Bandırmalılar ile Cumhuriyet Meydanında buluştu.

 

Çeşitli edebiyat ve şiir dergilerinde yazı ve şiirleri yayınlanan ama Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları isimli çocuk serisi kitapları ile adından söz ettiren Melih Tuğtağ saat 14.00’de Cumhuriyet Meydanında çocuklar ile buluştu. Çocuklara kitaplarını nasıl yazdığını aktaran ve ayrıca kitapları hakkında detaylı bilgi veren Tuğtağ söyleşi sonunda çocukların sorularını yanıtladı. Soru Cevap kısmından sonra Melih Tuğtağ Bandırma Belediyesi standına geçerek kitaplarını imzalayıp çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Melih Tuğtağdan hemen sonra CNN Türk’de yayınlanan Yeşil Doğa Programı ile tanınan ve bu program ile 2011 yılında Avrupa’nın Çevre Nobeli olarak görülen “Eurosolar 2011 Güneş Ödülü”nü Berlin’de alan Güven İslamoğlu Bandırmalılar ile buluştu. Türkiye’nin çevre ve doğa sorunlarını cesurca ekrana taşıyan kendisini çevreci değil doğasever olarak tanımlayan Güven İslamoğlu söyleşisinde büyüyen çevre sorunları ve alınabilecek önlemler hakkında pek çok konuya değindi. Bölgemizde bulunan Kuşcenneti ve Kapıdağ ile ilgilide pek çok konuya değinen İslamoğlu söyleşi sonunda dinleyicilerinin sorularını cevapladı.

Ayrıca Bandırmalı yazarlarımızı da Bandırmalılarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.

Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde Ahmet Batu, Ahmet Pesen, Engin Arıcan, Fatma Fatoş Cemre, İrfan Astunç, Levent Soydünç, Recai Çevik, Süha Oral Bandırmalılarla buluştu.

 

Belediye Başkanı Dursun Mirza Melih Tuğtağ, Güven İslamoğlu’na  ve Bandırmalı yazarlara söyleşileri sonunda günün anlam ve önemini belirten Bandırma vapuru kabartmalı plaketlerini takdim etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ 3.GÜNÜNÜ TAMAMLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x