BANDIRMA KENT KONSEYİNDEN MÜZİSYENLERE DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Kent Konseyi Ve Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği tarafından Geliştirilen “Müziğin Limanı” Programı İle Pandemi Döneminden Olumsuz Etkilenen Bandırmalı Müzisyenlere Destek Sağlanacak.

Bandırma Kent Konseyi Ve Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği ortaklığı ile geliştirilen proje ile birlikte pandemiden en çok etkilenen meslek gruplarından biri olan müzisyenlere ekonomik destek sağlanması amaçlanıyor. Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan “Müziğin Limanı” isimli müzik programından sponsorlar aracılığıyla elde edilecek gelir Bandırmalı müzisyenlere verilecek. Proje kapsamında ilk program pandemi şartlarına uygun şekilde Hürriyet Parkı’nda çekildi.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Murat Ergöz, konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi, “Müzisyen arkadaşlarımız pandemi nedeniyle zor günler geçiriyorlar. Bir müzisyen kolay yetişmiyor ve Bandırmamızda çok değerli müzisyenlerimiz var. Bandırmalı müzisyenlerimizle birlikte bir müzik programı hazırladık. Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen ile birlikte projemizi geliştirdik. Programlarımızın çekimleri sponsorlar aracılığı ile gerçekleştirilecek ve bugün de olduğu gibi müzisyen arkadaşlarımıza katkı sağlanacak. Sponsor bulduğumuz sürece program çekimlerimize devam edeceğiz.

Pandemi döneminde pek çok sektörde sıkıntı var.  Esnaflarımız da sıkıntılar çekiyorlar. Bunlara yönelikte bir takım projeler geliştirmek istiyoruz. Konu dayanışma olduğunda Bandırma çok iyi bir kent. Vermek isteyen insanlarımız var, ihtiyacı olan insanlarımız da var. Biz Bandırma Kent Konseyi olarak bileşenlerimizle birlikte vermek isteyenlerle ihtiyacı olanlar arasında köprü olup Bandırma’da dayanışmayı daha da geliştirmek istiyoruz. Hedeflerimiz yüksek.”

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, “Amacımız, bu zor dönemde müzisyen arkadaşlarımıza ekonomik anlamda katkıda bulunmak. Pandemi her sektörü etkiledi ve müzisyenler de bunların başında geliyor. Biz müzisyenlerimiz sanatlarını bıraksınlar istemiyoruz, çünkü müziğe ihtiyacımız var. Müzik her yerde, her alanda vardır. Müziği ve müzisyenlerimizi korumak istiyoruz. Müzik severlerin sponsorluklarını ve yardımlarını bekliyoruz. Programımıza kentimizin tanınmış isimlerini konuk edip onlarla müzik üzerine konuşmak istiyoruz,” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA KENT KONSEYİNDEN MÜZİSYENLERE DESTEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x