BANDIRMA BK, PINAR KARŞIYAKA’YA MAĞLUP OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ING Basketbol Süper Ligi 16. hafta maçında Bandırma BK, İzmir’de konuk olduğu Pınar Karşıyaka’ya 91-82 mağlup oldu.

Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başladı. Mücadelenin ilk bölümünde Jaime Smith ve Ian Hummer ile sayılar üreten Yeşil-Beyazlılar 5. dakikasını 14-13 geride geçti. Kalan bölümde Şehmus Hazer ve Jaime Smith’in sayıları ile hücumda etkili olan Bandırma BK, ilk çeyreği de 25-21 geride geçti.

İkinci çeyreğe her iki takım da hücumlarda bulduğu hızlı sayılarla başladı. Hücumlarda Jordan Morgan ve Tony Corcker ile sayılar üreten ev sahibi ekibe Furkan Haltalı ve Omar Prewitt ile cevap veren Bandırma BK 15. dakikayı 33-29 geride geçti. Bandırma ekibi kalan bölümde Jaime Smith ile hücumda etkili bir performans gösterse de soyunma odasına 44-39 geride girdi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Pınar Karşıyaka oldu. Bandırma ekibi hücumlarda Rıdvan Öncel ve Şehmus Hazer ile sayılar bulurken 25. dakikayı 58-45 geride geçti. Kalan bölümde Pınar Karşıyaka hücumda ve savunmada biraz daha aktif oynayınca, Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 68-56 geride girdi.

Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Bandırma BK hücumlarda Şehmus Hazer ve Rıdvan Öncel’in sayıları ile oynarken 35. dakikayı da 79-68 geride geçti. Kalan bölümde geri dönmeye çalışsa da bunu başaramayan Bandırma BK, karşılaşmadan da 91-82 mağlubiyetle ayrıldı.

Bandırma BK, ING Basketbol Süper Ligi 17. Hafta karşılaşmasında Bandırma’da 25 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’de Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak mücadelede OGM Ormanspor’u konuk edecek.

Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir:

‘‘Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.’’

Mücadeleyi değerlendiren Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir şunları söyledi: ‘‘Pınar Karşıyaka sezon başında yaptığı yatırımların karşılığını alacak bir takım kurdu. Ligde ve Avrupa’da son derece iyi durumdalar. Hem iyi hem de sert bir basketbol oynuyorlar. Onları tebrik ediyorum. Bize gelecek olursak, biz de mevcut kadro ve şartlarda elimizden gelen mücadelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.’’ dedi.

Maç: ING Basketbol Süper Ligi 16. Hafta Karşılaşması

Salon: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, İzmir

Hakemler: Zafer Yılmaz, Özlem Yalman, Semih Vural

Periyotlar: 1P: 25-21 2P: 19-18 3P: 24-17 4P: 23-26 MS: 81-82

Pınar Karşıyaka: Jordan Morgan 22 sayı, 10 ribaund; Tony Taylor 15 sayı, 8 asist; Tony Crocker 12 sayı, 4 asist; Amath M Baye 12 sayı, 5 asist; David Kennedy 10 sayı, 3 ribaund; Metecan Birsen 9 sayı, 5 ribaund; Yunus Emre Sonsırma 8 sayı, 4 ribaund; Semih Erden 3 sayı, 2 ribaund.

Bandırma BK: Rıdvan Öncel 20 sayı, 2 asist; James Smith 15 sayı, 3 asist; Şehmus Hazer 10 sayı, 4 ribaund; Alperen Şengün 10 sayı, 9 ribaund; Ian Hummer 10 sayı, 3 ribaund; Tyler Kalinoski 6 sayı, 1 ribaund; Omar Prewitt 5 sayı, 4 asist; Furkan Haltalı 5 sayı, 4 ribaund; Emanuel Terry 1 sayı, 3 ribaund.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BK, PINAR KARŞIYAKA’YA MAĞLUP OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x