BANDIRMA BK, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’Nİ FARKLI MAĞLUP ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Bandırma BK, Bandırma’da konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 82-68 mağlup ederek ligde üst üste altıncı galibiyetini elde etti.

Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başladı. Yeşil-Beyazlılar hücumda Emanuel Terry ve Ian Hummer ile sayılar üretirken 5. dakikada skoru 9-6’ya getirdi. Kalan bölümde hücumda aktif bir oyun sergileyen Bandırma ekibi hücumda Jaime Smith ile sayı bulunca ilk çeyrek 16-16 beraberlikle geçildi.

İkinci çeyreğe her iki takım da ilk çeyrekteki oyunlarını sürdürerek başladı. Hücumlarda Mangok Mathing ve Dwight Hardy ile sayılar üreten konuk ekibe Emanuel Terry ve Rıdvan Öncel ile cevap veren Bandırma BK 15. dakikada skoru 26-23’e getirdi. Kalan bölümde savunmada zaman zaman aksayan Bandırma ekibi hücumdaki etkili performansı ile cevap vermeye çalışsa da soyunma odasına 34-34 beraberlikle girildi.

İkinci yarıya Bandırma BK hızlı ve kontrollü başladı. Hücumlarda Omar Prewitt ve Emanuel Terry ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar 25. dakikada skoru 47-42’ye getirdi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada iyi oyununu sürdüren Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 10 sayı fark ile 59-49 önde girdi.

Final çeyreğine Bandırma BK Rıdvan Öncel ve Emanuel Terry’nin sayıları ile başladı. Yavaş yavaş açılan sayı farkı ile kontrollü oyununu sürdüren Bandırma BK 35. dakikada skoru 47-42’ye getirdi. Kalan bölümde iyi oyununu sürdüren Bandırma BK karşılaşmadan da 82-68 galibiyetle ayrıldı ve ligde üst üste altıncı galibiyetini elde etti.

Bandırma BK, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 7. hafta karşılaşmasında Fransa’da 3 Aralık Salı günü saat 22.30’da S Sport 2’den canlı olarak yayınlanacak mücadelede Fransız temsilcisi EB Pau Lacq Orthez takımına konuk olacak.

Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir:

‘‘Yaptığımız savunma ile kazandığımız için mutluyum.’’

Mücadeleyi değerlendiren Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir şunları söyledi: ‘‘Bahçehir Koleji’nin iyi bir kadrosu ve iyi oyuncuları var. Kolay değil onları teke tek ve savunmada durdurmak. Takım halinde müdafaa yaptık ve rakibi böyle durdurduk. İyi bir savunma yaptık ve genç oyuncularımız bu savunmaya da katkı verdiler. Bu savunma ile kazandığımız için mutluyum.’’ dedi.

Maç: ING Basketbol Süper Ligi 10. Hafta Karşılaşması 

Salon:  Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma

Hakemler: Fatih Arslanoğlu, Semih Vural, Serhat Büker

Periyotlar: 1P: 16-16 2P: 18-18 3P: 25-15 4P: 23-19 MS: 82-68

Bandırma BK: Jaime Smith 14 sayı, 7 asist; Şehmus Hazer 4 sayı, 1 ribaund; Tyler Kalinoski 12 sayı, 4 asist; Emanuel Terry 19 sayı, 6 ribaund; Ian Hummer 4 sayı, 5 ribaund; Omar Prewitt 6 sayı, 4 ribaund; Furkan Haltalı 6 sayı, 1 ribaund; Rıdvan Öncel 11 sayı, 2 ribaund; Erkan Yılmaz 1 ribaund; Alperen Şengün 6 sayı, 6 ribaund.

Bahçeşehir Koleji: Robert Golden 12 sayı, 6 asist; Mangok Mathiang 20 sayı, 17 ribaund; Thomas Akyazılı 4 sayı, 2 ribaund; Cameron Clark 14 sayı, 3 ribaund; Alper Özcan 2 sayı; Dwight Hardy 13 sayı, 3 asist; London Perrantes 3 sayı, 1 asist.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BK, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’Nİ FARKLI MAĞLUP ETTİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x