BANDIRMA BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi tarafından Fatih İlk Okulu ve Orta Okuluna engelli rampası yapılıyor.

Engelli vatandaşlarımızın okula daha rahat bir şekilde giriş çıkış yapılabilmesi için Fatih Okulundan gelen talep doğrultusunda Destek Hizmetleri ve Fen İşleri ekiplerimiz harekete geçerek engelli rampası yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

Engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için sürekli çalışacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmeleri, çalışma hayatına katkıda bulunmaları ve toplumumuza faydalı bireyler olmaları bizim önceliğimizdir. Bandırmamızda sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız yeni dönemde artarak devam edecek. Belediyemiz, engellilerimizin sorunlarına çözümler üreterek onları yalnız bırakmayacak.” dedi.

Çalışma tamamlandığında yürüme engeli olan ve tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların ve öğrencilerin yardıma muhtaç duymadan, kendi başlarına giriş ve çıkış yapabilmeleri için yapılan engelli rampasıyla, engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x