Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni yılın ilk grup toplantısının CHP İlçe Parti Binası’nda yapıldığını açıkladı. Toplantı, Bandırma Belediyesi tarafından 2025 yılına dair yapılacak çalışmaların ve projelerin görüşülmesi amacıyla düzenlendi.
Toplantının Başlangıcı
Bandırma’da gerçekleşen bu önemli toplantıya Belediye Başkanı Dursun Mirza öncülüğünde, belediye meclis üyeleri ve CHP ilçe teşkilatı katıldı. Yapılan oturumda, 2025 yılı hedefleri ve projeleri masaya yatırıldı.
Gelecek Planları Tartışıldı
Toplantıda, şehrin gelişimi adına izlenecek stratejiler, yapılacak yatırımlar, vatandaşların beklentileri ve Bandırma’nın öncelikli ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Mirza, katılımcılara belediyenin 2025 yılı için hazırladığı projeleri ve hedefleri anlatarak, geniş bir istişare fırsatı sundu.
Toplantının Sonuçları ve Beklentiler
Oturum, katılımcıların fikirlerini belirtmeleri ve önerilerini sunmaları ile sona erdi. Belediye Başkanı Dursun Mirza, yapılan tartışmaların ve alınan kararların Bandırma’nın geleceğine olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. Toplantı, verimli bir değerlendirme süreci olarak nitelendirildi ve önümüzdeki dönem çalışmaları için önemli bir zemin oluşturdu.
Bir önceki yazımız olan Cemal Bulut'un Anısına Balıkesir'de Duygu Dolu Anma başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.