1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma Belediye Başkanı Mirza’dan Karate Federasyonu İl Temsilcisi Karaçay’a Tebrik

Bandırma Belediye Başkanı Mirza’dan Karate Federasyonu İl Temsilcisi Karaçay’a Tebrik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da Karateye Destek Devam Ediyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Karate Federasyonu Balıkesir İl Temsilciliği görevine getirilen Levent Karaçay’ı tebrik etti. Mirza, sporun birleştirici gücüne inanan bir kent olarak her zaman destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaret ve Tebrik Mesajı

Belediye Başkanı Mirza, Karate Federasyonu İl Temsilcisi Levent Karaçay’ı makamında ağırladı. Ziyarette Meclis Üyesi Op. Dr. Tuğçe Karaçay da hazır bulundu. Mirza, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Karaçay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sporun Önemi Vurgulandı

Bandırma Belediyesi, spora ve sporculara verdiği önemi devam ettiriyor. Başkan Mirza, sporun kent yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Karate Federasyonu İl Temsilciliği’nin Balıkesir’deki karate sporunun gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

    • Bandırma Belediyesi, spor kulüplerine maddi destek sağlamaktadır.
    • Belediye, spor tesislerinin iyileştirilmesi için çalışmalar yürütmektedir.
    • Kentte spor bilincini artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Yeni Görevde Başarılar Dileniyor

Karate Federasyonu İl Temsilcisi Levent Karaçay’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Mirza, karate sporunun Balıkesir’de daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma Belediye Başkanı Mirza’dan Karate Federasyonu İl Temsilcisi Karaçay’a Tebrik
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet