1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bandırma Belediye Başkanı Mirza, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Kutladı

Bandırma Belediye Başkanı Mirza, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’dan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. Mesajında barışın insanlık için taşıdığı öneme vurgu yapan Başkan Mirza, sevgi ve huzurun egemen olduğu bir Türkiye ve dünya dileğini iletti.

Barışın Önemi Vurgulandı

Başkan Mirza, mesajında barışın insanca yaşamanın en önemli koşulu olduğunu belirtti. Barışın aynı zamanda insan hakları, demokrasi ve özgürlüklerin teminatı olduğunu vurguladı. Türkiye’de ve dünyada yaşanan acıların son bulması için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Atatürk’ün Sözüyle Barış Çığlığı

Mesajında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini hatırlatan Başkan Mirza, “Yurt da Barış, Dünya da Barış olsun” diyerek barışın evrensel değerini bir kez daha dile getirdi. Barışın sadece bir gün değil, her gün yaşanması gerektiği mesajını verdi.

Tüm İnsanlığa Çağrı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, mesajının sonunda tüm insanlığa sevgi, huzur ve barış dolu bir gelecek diledi. Birlikte yaşamanın ve farklılıklara saygı duymanın önemini vurguladı.

Barış İçin Yapılması Gerekenler

    • Farklılıklara saygı duymak
    • İnsan haklarını savunmak
    • Demokratik değerlere sahip çıkmak
    • Huzurlu bir gelecek için çaba göstermek

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma Belediye Başkanı Mirza, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Kutladı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet