Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Litvanya ve Vilnius’un Güzelliklerini Keşfetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, sürdürülebilir enerji eylem planı (SECAP) toplantılarının sona ermesinin ardından, toplantılara ev sahipliği yapan Litvanya ve başkenti Vilnius’un zengin tarihini ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Toplantılar sırasında yerel yönetimlerle enerji verimliliği ve sürdürülebilir kalkınma konularında işbirliğini güçlendirme amacı taşıyan Başkan Mirza, Vilnius’un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini deneyimleme şansına da sahip oldu. Mirza, Vilnius’un büyüleyici sokaklarını gezerken kentin tarihi mimarisine hayran kaldı.

Litvanya’da gerçekleştirilen ziyaretler, Bandırma ile Vilnius arasında kültürel bağları güçlendirme adımı olmasının yanı sıra, enerji alanında da potansiyel projelerin zemini olarak değerlendirildi. Mirza, bu bağlamda edindikleri deneyimlerin Bandırma’nın gelecekteki enerji ve çevre projelerine ışık tutacağını belirtti.

Ziyaret, Bandırma için önemli bir öğrenme ve deneyim paylaşım fırsatı olarak öne çıktı. Başkan Mirza, Vilnius’ta sürdürülen çevre projelerini inceleyerek, Bandırma’da uygulamayı düşündükleri projeler için ilham aldığını vurguladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Litvanya ve Vilnius’un Güzelliklerini Keşfetti

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x