featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhtar Nihat Karışık:
“Tesettürlü eşlerini bu plaja bırakanlar, diğer plajlara akın etti”
Erdek’e bağlı Balıklı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık, yaz sezonunda yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi. Paşalimanı Adası’nda bulunan mahallelerinde geride bıraktığımız yaz aylarında yaşanan en büyük sorunun, Balıklı-Tuzla arasındaki sahilde yer alan “kadınlar plajı” olduğuna dikkati çeken Karışık, şunları söyledi:
“Tesettürlü kadınların denize girdiği bu plajın yakınına kimseyi sokmamaya çalışmaları sıkıntı yarattı. Bu durumu, SÖZCÜ Gazetesi yazarı Bekir Coşkun da tüm çıplaklığıyla çok açık bir şekilde yazdı. Durum, aynen onun anlattığı gibiydi. Bu arada, bu plaj konusunda çok çelişkili bir durum da ortaya çıktı. Eşlerini veya yakınlarını kadınlar plajına bırakan erkekler, halkımızın denize girdiği diğer plajlara geldiler. Bu plajlarda, havluların altında mayo giyip çıkarmaları sıkıntı yarattı. Madem onlar, kadınlar plajına kimseyi sokmak istemiyorlar, öyleyse onlar da tüm vatandaşların girdiği bizim plajlarımıza gelmesinler.”

Kışın 25-30 hane olan Balıklı’nın yazın hane sayısının 130’ları bulduğuna dikkati çeken muhtar Nihat Karışık, “Ayrıca su sıkıntısı çekiyoruz. İçme ve kullanma suyumuz tuzlu. Bu arada, Paşalimanı Adası’ndaki 5 mahallenin birbirine bağlandığı yollar da çok bozuk. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, bu yollarımız bir an önce yapmasını istiyoruz” dedi.
Önder BALIKÇI/BANSESGAZETESİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BALIKLI’DAKİ KADINLAR PLAJI SORUN OLDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma