Balıkesir’in Saraylar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı, Türkiye finallerinde Balıkesir’i temsil etmek için hazırlıklarını tamamlayarak yola çıkmaya hazırlanıyor. Yarın yola çıkacak olan takım, uzun süredir spor müsabakalarına büyük bir özveri ile hazırlanıyor ve şimdi emeklerinin karşılığını alma fırsatı bulacak.
Saraylar İlk ve Ortaokulu’nda, geleceğin futsal yıldızlarına destek olmak amacıyla forma ve ayakkabı hediyeleri takdim edildi. Takımın başarısı için emeğini esirgemeyen öğretmenler, antrenörler ve velilere teşekkür edilerek bu önemli organizasyonda tüm kızlara bol şans dilendi.
Türkiye finalleri, genç sporcuların yeteneklerini sergileyebilecekleri ve deneyim kazanabilecekleri harika bir fırsat sunuyor. Balıkesir’i temsilen yarışacak olan kız futsal takımı, kazandıkları bu fırsatta tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi hedefliyor. Takıma desteklerini esirgemeyen herkes, genç sporcuların bu yoldaki azim ve kararlılığının devam etmesini temenni ediyor. Saraylar İlk ve Ortaokulu Kız Futsal Takımı, gelecekte daha büyük başarılara imza atmak için yola çıkıyor.
Bir önceki yazımız olan Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ile Verimli Görüşme başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.