BALIKESİR’DEN ÇEKİN ELİNİZİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk devlet televizyonu TRT Haber kanalında Betül Soysal’ın hazırladığı Değişen Türkiye adlı programda Balıkesir’in üst düzey siyasetçilerine seslenerek, ‘soruşturmalarda adaleti yanıltmayın, Balıkesir’den çekin elinizi’ dedi. Külünk’ün bu sitemi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a mı, Balıkesir Milletvekillerine mi, yoksa il başkanlarına mı kafalarda soru işaretleri bıraktı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili mücadelede taviz vermeyen ve FETÖ ile mücadelede yetersiz kalan Ak Parti il yönetimleri ile belediyeleri sert bir dille eleştiren AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ten deprem yaratacak açılamalar yaptı. Türkiye genelinde illerde üst düzey siyasetçilere seslenen Külünk, ‘soruşturmalardan çekin elinizi adaleti yanıltmayın’ diye sitem etti.
ADALETİ YANILTMAYIN!
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk TRT Haber’de katılıdığı değişen Türkiye adlı program da Balıkesir’deki üst düzey siyasetçilere sert dille seslendi. Külünk programda şöyle sitem etti; “Balıkesir’in üst düzey siyasetçileri çekin elinizi soruşturmalardan adaleti yanıltmayın. Hemşerilerinizi koruyacaksınız diye bu vatana ihanet edenleri koruyamazsınız çekin elinizi. Açık açık söylüyorum Balıkesir…” dedi.
METİN KÜLÜNK’ÜN SAMİMİ PAYLAŞIMLARI;
“Bütün kurumlara sızmış kripto FETÖ’cüler siyasete hiç mi sızmamıştır? TSK, yargı, bürokrasi başta olmak üzere her alana sızan FETÖ’cülerin siyasi ayağı yok mudur? FETÖ’nün siyasi ayağı çökertilmeden diğer kurumlarda etkin bir mücadele mümkün müdür? FETÖ ile mücadelede başarı için önce siyaseti esir eden kriptolarla mücadele gerekmez mi? AK Parti, CHP, MHP başta olmak üzere tüm siyasi partiler FETÖ’den arındıklarına eminler mi? Siyaset kurumlarında FETÖ’cülerle ciddi derecede mücadele edildiğine neden emin olamıyoruz? Siyaset kurumu kendi içinde FETÖ temizliği yapmaz ise güven erozyonu yaşayacağının farkında değil mi?” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’DEN ÇEKİN ELİNİZİ!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x