BALIKESİR’DE PROTOKOL AVLU’DA BAYRAMLAŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de il protokolünün resmi bayramlaşması Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Avlu Balıkesir’deki Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşmaya Vali Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mahmut Poyrazlı, BAUN Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz, AK Parti İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile STK temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.
SEVGİ EVİNDE KAHVALTI
Protokol, STK’lar, askeri ve mülki erkan ile vatandaşların sıcak ve samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreni verilen ikramlar, yapılan hoş sohbetler ile sona erdi. Daha öncesinde il protokolü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla bir araya geldi, birlikte kahvaltı yapıp sohbet ettiler, isteklerini dinlediler. Çocuklar ve gençlerin mutlu bir bayram sabahı geçirmesine vesile olmanın mutluluğunu yaşayan protokol üyeleri daha sonra Avlu Balıkesir’deki bayramlaşmada buluştu.
BAŞKAN UĞUR: “BAYRAMI HAKETTİK”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Allah’ın lütfu ile Ramazan-ı Şerif’in son derece güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, “Bayramı hak ettik” dedi. Başkan Uğur, “Avlu Balıkesir’deki Sergi Salonumuzda düzenlenen bayramlaşma programına katıldık. Siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Ramazanı güzel bir şekilde geçirdik. Bayramı hak ettik. Şimdi de Ramazan Bayramını kutluyoruz. Sabah, Sevgi Evlerindeki çocuklarımızla beraberdik. Şimdi de protokol, askeri ve mülki erkan ile bayramlaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
BAŞKAN UĞUR ÇARŞIDA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, HALKLA BAYRAMLAŞTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, her fırsatta ziyaret ettiği esnafla yine bir araya geldi. Arife akşamı son iftarda da il protokolümüz, ilçe belediye başkanları, başkan yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar ile oruçların açıldığı Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasında renkli görüntüler yaşandı. Sevgi Evlerindeki çocuklar Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanına sevgilerini ifade ettiler.
Bayram arifesinde, bayram namazında ve bayram akşamında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uğur, esnaf ziyaretlerinde bulundu, sokaklarda vatandaşlarla selamlaşıp bayramlaştı ve sohbet etti. Bayram namazını Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Zağnos Paşa Cami’de kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, namazın ardından cami cemaatiyle tek tek bayramlaştı. Başkan Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay ve Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ile birlikte bayram alışverişi yapan vatandaşlarla ve esnafla bayramlaşıp sohbet etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’DE PROTOKOL AVLU’DA BAYRAMLAŞTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x