BALIKESİR’DE DEMOKRASİ DESTANI YAZACAĞIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, Körfez ilçeleri Edremit, Burhaniye ve Ayvalık’ı karış karış gezdi. Demiraslan, “24 Haziran’da, Balıkesir’de demokrasi destanı yazacağız ” dedi.

Körfez ilçeleri Edremit, Burhaniye ve Ayvalık’a çıkarma yapan AK Parti İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, esnaf ve vatandaşı da tek tek dinliyor. Gündüz esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demiraslan, mahalle iftarlarının ardından ise kahve kahve, kapı kapı gezip hem bölgeye yapılan yatırımları hem de 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçe teşkilatlarıyla birlikte Körfezi mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Demiraslan, “Biz seçimden seçime kapı çalanlardan değiliz. Seçim öncesinde de ilçelerimizi gezip vatandaşlarımızla buluşuyorduk. Onların ilgisini görmek, heyecanımıza heyecan katıyor.” diye konuştu.

“Körfez halkı kirli oyunların farkında”

Pazardan, mahalle iftarına, gerekse de sokak sokak gezerek 7’den 70’e herkesle kucaklaştıklarının altını çizen Başkan Demiraslan, “24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu halkımıza anlatıyoruz. Yaptığımız birebir görüşmelerde anlıyoruz ki onlarda oynanan kirli oyunların farkında. Havranlılar, Edremitliler, Ayvalıklılar, Burhaniyeliler, Gömeçliler 24 Haziran’da sandığa gittiklerinde, ufukları sadece yapılanları yıkmak olanları sandığa gömeceklerdir” dedi.

“Muhalefet konuşur AK Parti yapar”

AK Parti iktidarıyla birlikte Körfez ilçelerinin en büyük sorunlarının bir bir çözüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Demiraslan, “AK Parti iktidarı öncesi Körfez’e karayoluyla ulaşmak tam bir işkenceydi. Birçok insanımızı kazalarda kaybettik bu yolda. Bu işkenceyi bitirdik artık. Ulaşım artık çok daha kolay ve kazalar da minimum seviyeye indi. Bölgede yeni hastanelerimiz var, yenileri de gelecek inşallah.  Milyonlarca liralık içme suyu ve atıksu arıtma tesisi yatırımlarımız var. Yeni atıksu arıtma tesislerimizle denizimiz artık daha temiz. Bu yatırımların temelinde siyasi istikrar var. Biz icraat yaparken muhalefet ne yapıyor peki. Boş boş konuşuyor. Onlar konuşur AK Parti yapar. 24 Haziran’dan sonra da yapmaya devam edecek” diye konuştu.

“Balıkesir’de demokrasi destanı yazacağız”

AK Parti Teşkilatlarının arı gibi çalıştığına vurgu yapan Başkan Demiraslan, Körfez’de ve ülke genelinde büyük bir başarıya daha imza atacaklarını ifade etti. Demiraslan, “Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi ve güvenini birebir görüyorum. Bizim hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızın istediği gibi Balıkesir’de 9’da 9 yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu da başarıp güçlü bir temsil, güçlü bir meclis ile de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhur İttifakı olarak Başkan yapacağız. 24 Haziran Türkiye’nin yükseliş seçimi olurken, biz de Balıkesir’de demokrasi destanı yazacağız” ifadelerine yer verdi

 

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’DE DEMOKRASİ DESTANI YAZACAĞIZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x