1. Haberler
  2. Güncel
  3. Balıkesir’de CHP Milletvekili Sarı, Bir Nikah Törenine Katıldı

Balıkesir’de CHP Milletvekili Sarı, Bir Nikah Törenine Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de Bir Düğün Merasimi

Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir’de gerçekleşen bir nikah törenine katıldı. Milletvekili Sarı, önceki dönem CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Emine ablasının kızı Burçe ile Samet’in düğün merasimine iştirak etti.

Nikah Törenine Katılım

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin kıydığı nikah töreninde genç çiftin mutluluğuna şahitlik edildi. Milletvekili Sarı, genç çiftin en özel günlerinde yanlarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genç Çifte İyi Dilekler

Milletvekili Serkan Sarı, genç çift Burçe ve Samet’e bir ömür boyu sağlık, huzur ve sevgi dolu bir hayat diledi. Törende, genç çiftin yakınları ve sevenleri de hazır bulunarak mutluluklarına ortak oldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Balıkesir’de CHP Milletvekili Sarı, Bir Nikah Törenine Katıldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet