Balıkesir Tarım Fuarında Hedef 200 Bin Ziyaretçi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepsut Belediye Başkanı İsmail ve Atlas uluslararası Fuarcılık Ltd.Şti sahibi Fevzi Atasağun bu yıl kapılarını 7. Defa açacak olan Balıkesir Tarım fuarı için açıklamada bulundular.

Atlas uluslararası Fuarcılık ltd.şti sahibi Fevzi Atasağun 7. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarını 350 firmanın katılımı ile yapacağız. Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kepsut ilçesi olarak Balıkesir Tarım Fuarı’na ev sahipliği yapmanın kıvancını yaşadıklarını ifade etti. Fuarın bu yıl ile birlikte son dört yıldır Kepsut’ta düzenlenmekte olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Cankul, bu yıl tarım fuarına 200 bin ziyaretçi beklediklerini açıkladı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Bu sene 7’si düzenlenecek Balıkesir Tarım Fuarının dördüncüsünü Kepsut’ta gerçekleştireceğiz. 25 Şubat 2016 tarihinde kapılarını tüm Türkiye’ye açacak, 28 Şubat’a kadar sürecek, 4 gün boyunca. Yine bizim beklentimiz olan 200 bin kişiyi Kepsut’ta ağırlayacağız, Ziyaretçiler tarım fuarını ziyaret edecek, tarımdaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Yine dolu dolu, güzel bir fuar organize edeceğimizi umuyorum.

Balıkesir’in gerek sanayi gerekse hayvancılık bakımından Türkiye’nin öncü illerinden olduğunu belirterek Balıkesir Tarım Fuarının önemine dikkat çeken Cankul, “Tarım fuarları dört yıldır Kepsut’ta yapılıyor. 6 bin metrekare kapalı pazar yeri, ilçe belediyemizin ilave ettiği 2-3 bin metrekarelik alanda yapılıyor ve çok başarılı geçiyor. Bu yıl da yine Kepsut’ta şubat sonunda gerçekleşecek. Tarım İl Müdürlüğümüzün de bu konuda destekleri var. Balıkesir tarım makinelerinde imalat ve üretim olarak önde bir şehir. Tarım ve hayvancılıkta Türkiye’yi besleyen bir il. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tarım İl Müdürümüze ve fuarı düzenleyen Atlas Fuarcılık kuruluşuna teşekkür ediyorum. Geçmişteki başarılı fuar düzenlemelerini bu yıl da yapacaklar. Bizler de Kepsut Belediyesi olarak gereken desteği kendilerine verdik ve vereceğiz. Balıkesir’imize hayırlı olsun” Tüm Balıkesir’i, tüm Türkiye’yi fuara davet ediyorum“ diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Balıkesir Tarım Fuarında Hedef 200 Bin Ziyaretçi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x