BALIKESİR RENK KATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Ersin Yazıcı bu yıl 12.’si düzenlenen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli organizasyonlarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarının açılış programına katıldı.
Balıkesir’in katılımcı şehirler arasında bulunduğu turizm sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan “Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı” kapılarını 12. kez ziyaretçilerine açtı. İzmir fuar alanında düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen fuara birçok katılımcı ülke ve şehirle birlikte yerini alan Balıkesir, fuar boyunca açılan stantla ziyaretçilere tanıtılacak.
BALIKESİR’İN TANITIMINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Yoğun ilgi gören Balıkesir standına gelen ziyaretçileri karşılayan Vali Ersin Yazıcı, “Her fırsatta Balıkesir’in tanıtımına büyük önem veriyoruz. İlimizin turizm potansiyelini harekete geçirerek, yerli ve yabancı turistleri bölgemize davet ediyoruz. Bu vesileyle de Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bulunuyoruz.” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR TANITIM FIRSATI
Kentin tanıtımını yapmak ve turizmden hak ettiği payı almasını sağlamak için bu tür fuarlara katılmaya devam edeceklerini bildiren Vali Yazıcı, “Bu önemli organizasyonda turizm zenginliklerimizi, farklı destinasyonlarımızı yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan tüketicilere göstermeyi hedefliyoruz. Turizm sezonunu uzatmak ve turizm çeşitliliğini artırmak için tanıtımı önemli görüyoruz. Travel Turkey İzmir Fuarı hem turizm sektör kuruluşları, hem tüketiciler, hem de tur operatörleri ve seyahat acentalarını bir araya getiren organizasyon olması sebebiyle çok önemli bir tanıtım fırsatı. Turizm sabır ve sürekliliği sağlanmış hizmet gerektirir.” dedi.

FUARLAR ŞEHİRLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK
Ulusal ve uluslararası fuarların tanıtım faaliyetlerinde önemli olduğunu da belirten Vali Yazıcı, “Bana göre fuar gayet başarılı geçiyor. Bir taraftan bizler bir taraftan da bu sektörün içinde olan arkadaşlarımız fuarlara iştirak etmek suretiyle kendi ilimizi biraz daha etkin şekilde tanıtmaya gayret ediyoruz. Bunun sonrasında da mutlak surette geri dönüşler oluyor. İlimizin marka ürünlerini, doğasını, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Balıkesir olarak faydasını görürüz diye düşünüyorum.” dedi.

3 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
Travel Turkey İzmir, bin 200’ün üzerinde katılımcıyla düzenleniyor. A ve B Holü, fuar boyunca profesyonel ziyaretçiye açık kalacak. Son tüketici ise A Holü’nü fuar boyunca, B Holü’nü ise sadece 8 Aralık’ta ziyaret edebilecek. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 38 ülke ve 48 ilden katılımcıyı İzmir’de buluşturuyor. Binlerce ziyaretçiyi ağırlaması beklenen 12. Travel Turkey İzmir, 10.00 ile 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR RENK KATTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x