BALIKESİR MİLLETVEKİLLERİ YSK KARARI SONRASI NELER DEDİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini iptal kararının ardından herkesin sosyal medya hesaplarından olumlu ya da olumsuz görüşlerini paylaştığı bu ortamda, siyasiler de boş durmadı.

Balıkesir Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından YSK’nın kararıyla ilgili düşüncelerini aktardılar.

ENSAR AYTEKİN

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, YSK kararına Twitter hesabından tepki gösterdi. Aytekin, “Hukukçu hukukun ve adaletin militanıdır. Herhangi bir siyasal partinin değil. YSK kamu vicdanını, gerçekliği yok sayar bir tavırla İstanbul seçimlerini değil demokrasiyi hukuken de iptal etmiştir” dedi.

FİKRET ŞAHİN

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ise Ekrem İmamoğlu ile birlikte çekilen bir fotoğrafı paylaştı, altına “ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ne yapmamız gerekiyorsa, köklerini aldığımız kuva-yı milliye ruhuyla ve içimizdeki sevgiyle onu yapacağız” diye yazdı.

AHMET AKIN

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ise tepkisini Twetter’da şu sözlerle dile getirdi: “Yazıklar olsun. 4’e karşı 7 oyla. Ne hak ne hukuk ne adalet. Seçime girmek serbest kazanmak yasak. Milletin iradesi ayaklar altına alındı. Hukuk, demokrasi hiç edildi.”

MUSTAFA CANBEY

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, siyasi gelişmeler karşısında sosyal medyadan görüşlerini paylaşma alışkanlığını, İstanbul seçimleri için sergilememeyi tercih etti. Canbey, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısındaki konuşmasından bir cümleyi paylaştı: “AK Parti’nin hakkı olmayan bir seçimi kazanmış gözükmek gibi bir derdi asla yoktur, olamaz.” Canbey, grup toplantısından fotoğraflar da paylaştı.

BELGİN GÖKÇE UYGUR

AK Parti Milletvekili Belgin Gökçe Uygur da tıpkı Canbey gibi Erdoğan’ın konuşmasından bir cümleyi paylaşmayı tercih etti. Uygur, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘İstanbul seçimlerinde hem seçmen listeleri hem sandık kurulu üyeleri ile ilgili kanuna aykırı uygulamalar gördük. Yapılanların hesabını milli irade hırsızlarından sormazsak milletimiz bizden hesap sorar” sözlerini paylaştı.

MUTLU AYDEMİR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir de aynı şeyi yaptı, sosyal medya hesabından Erdoğan’ın konuşmasından şu bölümü paylaştı: “Ciddi incelemelerimiz sonucundae seçimlerde usülsüzlükler yapıldığını gördük. Şayet aradaki fark yarı yarıya azalmamış olsaydı mesele buraya kadar gelmezdi.”

YAVUZ SUBAŞI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ise şu paylaşımı yaptı: “23 Haziran, İstanbul için zafer vakti. Hayırlı olsun…”

ÇELİK VE OK SES VERMEDİ

AK Parti Milletvekili Adil Çelik ve İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok, İstanbul seçimleriyle ilgili sosyal medya hesaplarında herhangi bir paylaşım yapmadı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR MİLLETVEKİLLERİ YSK KARARI SONRASI NELER DEDİ?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x