1. Haberler
  2. Yerel
  3. Balıkesir Milletvekili Sarı, 10 Ekim Ankara Katliamı’nın Yıldönümünde Açıklama Yaptı

Balıkesir Milletvekili Sarı, 10 Ekim Ankara Katliamı’nın Yıldönümünde Açıklama Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Ekim Ankara Katliamı’nda Yaşamını Yitirenler Anıldı

Balıkesir CHP Milletvekili Serkan Sarı, Türkiye’nin en acılı günlerinden biri olan 10 Ekim Ankara Katliamı’nın yıldönümünde bir açıklama yayımladı. Sarı, açıklamasında katliamda yaşamını yitiren 103 yurttaşı saygı, rahmet ve özlemle andığını ifade etti.

Adalet Arayışı Ortak Vicdanımızdır

Milletvekili Sarı, geride kalanların adalet arayışının toplumun ortak vicdanı olduğunu vurguladı. Yaptığı açıklamada, bu topraklarda adaletin, vicdanın ve insanlık onurunun bir daha yara almaması için mücadele edileceğinin altını çizdi.

Unutmadık, Unutturmayacağız

Serkan Sarı, açıklamasını “10 Ekim’i unutmadık, unutturmayacağız” sözleriyle tamamlayarak, travmanın ve adalet talebinin sürekliliğine dikkat çekti. Bu ifadeler, yaşanan acının toplumsal hafızadaki yerini koruyacağı mesajını verdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Balıkesir Milletvekili Sarı, 10 Ekim Ankara Katliamı’nın Yıldönümünde Açıklama Yaptı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet