BALIKESİR MİLLETVEKİLİ İSMAİL OK PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’den yapılan son dakika açıklamasına göre 4 ismin ihraç edildiği bilgilendirildi. MHP’de Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve parti üyesi Sinan Oğan partiden ihraç edildi. MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve Sinan Oğan’ın parti üyeliğinden kesin çıkarma cezasıyla cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, parti tüzüğünün 11, 79 ve 81’inci maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen Ok, Halaçoğlu, Okutan ile Oğan hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyasının müzakere edildiğini bildirdi.
Öztürk, müzakereler sonucunda bugün yapılan gizli oylamayla Ok, Halaçoğlu, Okutan ve Oğan’ın tüzüğün 78/4-(e) ve (h) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden “kesin çıkarma” cezasıyla cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verildiğini açıkladı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ İSMAİL OK PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x