Balıkesir Fırıntaş Fabrikası’nda Hijyenik Ekmek Üretimi Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’in önemli üretim merkezlerinden biri olan Fırıntaş fabrikasını ziyaret etti. Fabrika, her gün Balıkesir halkı için el değmeden, hijyenik ve uygun fiyatlı ekmek üretmeye devam ediyor. Bu ziyaret sırasında Başkan Akın, şehir halkına kaliteli ve sağlıklı gıda sunma misyonunu vurguladı.

Başkan Ahmet Akın, “Üretmeye ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz,” diyerek Balıkesir halkına hizmet etmenin kararlılığı içinde olduklarını belirtti. Fırıntaş fabrikasının hijyen koşulları ve üretim kalitesi hakkında yerinde incelemelerde bulunan Başkan Akın, fabrikanın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Balıkesir halkının güvenilir gıdaya erişimini sağlamak amacıyla hizmet veren Fırıntaş, modern üretim teknikleriyle bölge halkına kaliteli ekmek sunmaya devam ediyor. Ziyaret, hem fabrikanın işleyişinin yerinde görülmesi hem de çalışanlarla bir araya gelinmesi açısından da önemli bir adım oldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ahmet Akın'dan Balıkesir'de Birlik Mesajı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Balıkesir Fırıntaş Fabrikası’nda Hijyenik Ekmek Üretimi Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x