BALIKESİR CUMHURBAŞKANINI BEKLİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan,27 Mayıs 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Balıkesir’de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

“BALIKESİRLİLERİ CUMHURBAŞKANINI

KARŞILAMAYA BEKLİYORUM”

Miting programı belli olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 2018 Pazar günü Atatürk Stadyumunda saat 16.30’da Balıkesirlilerle buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sonunda Kuvayi Milliye Meydanında vatandaşlarla birlikte iftar yapacak. Karşılama hazırlıklarının aralıksız sürdüğünü ifade eden Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, “Hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini ve coşkusunu göstermek adına Pazar günü Atatürk Stadyumunda birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.  Kuvayi Milliye ateşinin yakıldığı Balıkesir’in, güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi bağrına basacağına inandığını kaydeden Başkan Demiraslan, “Mazlumların umudu olan, tüm iç ve dış baskıları rağmen dimdik duran Cumhurbaşkanımızın şehrimizi şereflendirecek olmaları tüm teşkilatlarımızda büyük heyecan meydana getirdi. Kendilerini ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, halkıyla iç içe olan Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’e yakışır şekilde ağırlayıp buradan memnun bir şekilde uğurlayacağız” dedi.

“BALIKESİR LİDERİNİ DESTEKLEYECEKTİR”

Gelişen Türkiye’nin baş mimarı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşmaktan da gurur duyduklarının önemle altını çizen Başkan Demiraslan, “Balıkesir, Kuvayi Milliye şehridir. Tarihin her döneminde, zorluklara birlik ve beraberlik içerisinde bir duruş sergilemiştir. Bugüne baktığımızda Ortadoğu’nun da, Afrika’nın da Kafkaslar’ın da Filistin’deki gözü yaşlı kardeşlerimizin de gözü Türkiye’de. Kahraman bir ecdadın torunları olarak liderimizin kıymetini ve gönül coğrafyamızın bizden beklentisinin öneminin farkında olmamız gerektiğine inanıyorum” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR CUMHURBAŞKANINI BEKLİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x