Balıkesir’de Hemşehri Dernekleriyle İşbirliği Devam Ediyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şehirdeki birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette, dernek yönetimiyle görüşen Başkan Akın, Karadenizliler Derneği’nin şehirdeki sosyal ve kültürel hayata yaptığı katkıları takdir etti.
Dernek Başkanı Boz’dan Karşılama
Ziyarette, Dernek Başkanı Osman Boz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Akın, gösterilen misafirperverlik için teşekkürlerini sundu. Karşılama töreni, dernek üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
Birlik ve Beraberliğin Önemi Vurgulandı
Başkan Akın, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Balıkesir’deki tüm hemşehri dernekleriyle işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Şehrin farklı kültürlerini bir araya getiren ve dayanışmayı güçlendiren hemşehri derneklerinin önemine değinerek, bu birlikteliğin Balıkesir’i daha da ileriye taşıyacağını ifade etti.
Gelecek İçin Ortak Çalışma Planları
Ziyaret sırasında, dernek yönetimiyle gelecek projeler ve ortak çalışma alanları hakkında görüşmeler yapıldı. Hemşehri derneklerinin organize ettiği etkinliklere destek verilmesi ve bu etkinliklerin daha geniş kitlelere ulaşması için ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.
- Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hemşehri dernekleriyle işbirliğini güçlendiriyor.
- Karadenizliler Derneği’nin sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek verilmesi planlanıyor.
- Gelecek projeler ve ortak çalışma alanları hakkında görüşmeler yapıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın bu ziyareti, şehirdeki hemşehri dernekleriyle olan güçlü bağların bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.