Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın, Köy Hayrına Katıldı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma ilçesine bağlı Misakça Mahallesinde düzenlenen köy hayrına katılarak hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Akın, köy köy, bucak bucak hemşehrilerinin yanında olduklarını vurguladı.
Misakça Köy Hayrında Yoğun İlgi
Bandırma Misakça Mahallesinde düzenlenen hayra katılım oldukça yoğun oldu. Başkan Akın, eşi Arbil Hanım ile birlikte hayır etkinliğine katılarak hemşehrileriyle sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. Etkinlikte, köy halkının birlikteliği ve dayanışma ruhu gözlendi.
Bereketli Topraklar İçin Dualar
Hayır etkinliğinde yapılan dualarda, toprağın bereketli olması ve bölgenin kalkınması için dileklerde bulunuldu. Başkan Akın, duaların kabul olması ve toprağın bereketli olması temennisinde bulundu. Bereketli topraklar, bölge halkının geçim kaynağı olması açısından büyük önem taşıyor.
- Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, köy köy hemşehrilerini ziyaret ediyor.
- Misakça Köy Hayrına eşi Arbil Hanım ile birlikte katılım sağladı.
- Etkinlikte köy halkıyla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Başkan Akın, hemşehrilerinin yanında olmaya devam edeceğini ve onların sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yapacağını ifade etti. Etkinlikte, köy halkının memnuniyeti gözlendi.







Yorumlar kapalı.