BALGÖÇ DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa adı BALGÖÇ olan Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

BALGÖÇ Bandırma Şube Başkanı Bülent Aygün ve Yönetim Kurulu Selçuk Kabal, Hanife Mutlu, Zülbiye Paşa, İlkan Özer, Selim Panç ve dernek üyelerinin bulunduğu ziyarette dernek Başkan’ı Bülent Aygün derneklerine vermiş olduğu destek için Başkan Mirza’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan BALGÖÇ Şube Başkanı Bülent Aygün: “Gerçekleştirilen Belediye hizmetleriyle halkımızın beğenisini kazanan Sayın Başkanımız Dursun Mirza ve ekibinin, bundan sonra da kentimize çok güzel hizmetler vereceğine inanıyorum.” Diyerek dernek çalışmaları hakkında Başkan Mirza’ya bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarımıza olduğu gibi imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Dernek Başkanımızın şahsında tüm dernek üyelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyor ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALGÖÇ DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x