BAHÇEŞEHİR “ÖZEL ÖĞRENCİLERİN” FARKINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında düzenlemiş oldukları kermeslerden elde edilen gelirlerle güzel ve anlamlı projelere imza atan Bahçeşehir Koleji öğrencileri bu yılda Atatürk Özel Eğitim okulunu ziyaret ederek FARKINDAYIZ dediler.
Öğrenci, veli ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşen ziyaret sonrasında almış oldukları destekleyici eğitim materyallerini teslim eden öğrenciler birkaç hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, geride bıraktıkları bu güzel karelerle özel öğrencilerin FARKINDA olduklarını resmettiler.
Bahçeşehir koleji öğrenci. Öğretmen ve velilerini okulunda misafir etmekten duyduğu mutluluğunu dile getiren Özel Eğitim Okul Müdürü Algan KARTAL misafirlerine okuluyla ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra. Özel eğitime gerekli kişilerin sadece özel gün, hafta, tören zamanlarında değil yaşamın her anında hatırlanması gereğini dile getirdi. Bandırma halkının özel eğitim okulu öğrencilerine karşı duyarlılığının artmasının sevindirici olduğunu vurgulayan KARTAL, ziyaretlerinden dolayı Bahçeşehir kolejine özellikle teşekkür etti…

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAHÇEŞEHİR “ÖZEL ÖĞRENCİLERİN” FARKINDA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x