AYDINOĞLU: İŞBİRLİKÇİLERE TOKAT OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin, “Bu seçimler gösterdi ki, Türkiye’de iktidarların önünü kesmek isteyen yerli ve yabancı işbirlikçilerine bu bir tokat oldu” dedi.
Mutlu olduklarını ifade eden Aydınlıoğlu, şunları kaydetti: “Bu seçimler gösterdi ki, Türkiye’de iktidarların önünü kesmek isteyen yerli ve yabancı işbirlikçilerine bu bir tokat oldu. 1 Kasım’da millet onları sandığa gömdü. Bizim de AK Partililer olarak bu millete bir diyet borcumuz var. İnşallah biz bundan sonra daha çok çalışacağız. Allah hepinizden razı olsun.”
-Milletimiz dize getirdi
AK Parti’nin Balıkesir’den 4. sıra milletvekili adayı olan ve kesin olmayan sandık sonuçlarına göre Meclis’e girmeye hak kazanan Kasım Bostan, seçimlere ilişkin, “Ülkemiz üzerinde şer planları yapan herkesi milletimiz, dize getirdi” dedi.
Milletin partisi olan AK Parti’nin tek başına göreve geldiğini vurgulayan Bostan, şunları kaydetti: “AK Parti iktidarı, milletimize hayırlı uğurlu olsun. 13 yıldan bu yana yaptığımız hizmetleri, artırarak sürdüreceğiz. Ülkemiz üzerinde şer planları yapan herkesi milletimiz, dize getirdi. Öncelikle Balıkesirlilere bize inandıkları için teşekkür ediyoruz. Onlara layık olmak için gece gündüz çalışacağız. Balıkesir’e en iyi hizmetleri sunmak için gayret edeceğiz. Balıkesirlilerin yanında ve hizmetinde olacağız. Biz, Balıkesir’de doğduk, burada büyüdük bu kente hizmet borcumuz var. Bu borcu ödemek için yola çıktık. İnşallah bunu en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AYDINOĞLU: İŞBİRLİKÇİLERE TOKAT OLDU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x