AVRUPA FATİHLERİ BÜYÜKŞEHİR’DE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Şampiyonu ve Dünya 2.si olan Türkiye Tekerlekli Sandalye U23 Milli Basketbol Takımı’nda yer alan Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcuları Enes ve Halil ile Beşiktaş’a transfer olan ve yine Avrupa Şampiyonu olan A Milli Takımı’nda yer alan Uğur Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenörü Alper Şentürk’ün de yer aldığı ziyarette sporcular desteklerinden ötürü Başkan Uğur’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyespor sporcularının Milli Takımlarında yer almalarının büyük bir başarı olduğunu söyleyen Şentürk, milli takımların önce Avrupa, sonrada Dünya şampiyonalarında önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

Büyükşehir Belediyespor sporcularının Avrupa ve Dünya şampiyonalarında önemli başarılar elde ettiğini söyleyen Başkan Uğur da “Güreşte süper ligdeyiz. Hem a takımı hem yıldızlar. Tekerlekli basketbol takımı Avrupa şampiyonu oldu. Demirezen boksta herkesi ezip geçiyor. Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Spora desteğimiz devam edecek” dedi.

Ziyaret sonunda basketçiler Başkan Uğur’a forma hediye ettiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AVRUPA FATİHLERİ BÜYÜKŞEHİR’DE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x