ARTI 2 BALIKESİR’DE BİNLERİ BULACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz artı 2 istihdam seferberliği için bu kez MÜSİAD’ın kapısını çaldı. Başkan Yılmaz, Türkiye’nin 2017’de yakaladığı büyüme oranının 2018’de sürmesi için şehrin ekonomisinin canlı tutulması gerektiğini söylerken MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız ise yerli otomobil fabrikasının Bandırma ve Gönen bölgesine çekmeye çalıştıklarını söyledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı artı 2 istihdam seferberliği ile ilgili; Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD), Kadın ve Demokrasi Derneği Balıkesir Temsilciliği (KADEM), Kamçıllı Dikiş Atölyesi ve son olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi’ni ziyaret ederek iş adamları ile bir araya geldi. Dernek binasında MÜSİAD Şube Başkanı Tuncay Yıldız ve üyeler ile artı 2 istihdam seferberliği konusunu masaya yatıran Başkan Yılmaz, “Türkiye’nin 2017 yılında yakaladığı büyüme oranını 2018 yılında da yakalaması için şehrin ekonomisinin canlı tutulması gerektiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği ‘verdiğiniz kazandığınızdır’ felsefesinden hareket ederek, biraz da şartlarımızı zorlayarak istihdam edilen personel sayısını 2’de 2 yapalım demeden daha fazla sayıya ulaştırarak elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bu noktada biz yerel yöneticiler olarak bizlere ne düşüyorsa iş adamlarımızla birlikte beraber hareket etmek için sizlerin kapısını sık sık çalacağız” dedi.

YERLİ OTOMOBİL FABRİKASINI GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
İstihdam konusunu ilk olarak gündeme getirip, harekete geçen ilk sivil toplum kuruluşunun Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) olduğuna dikkat çeken MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız, “Cumhurbaşkanımıza istihdam ile ilgili vermiş olduğu sözü ilk tutan sivil toplum kuruluşu biziz. İş adamları olarak Balıkesir’e bir şeyler katmak istiyoruz. İstihdam üzerine büyük projelerimiz var. Genel merkez boyutunda yürüttüğümüz Küçüksan işbirliği ile yerli otomobil fabrikasını Bandırma, Gönen bölgesine çekmeye çalışıyoruz. Fabrikayı bu bölgemize aldırırsak büyük bir istihdam kapısını açmış olacağız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ARTI 2 BALIKESİR’DE BİNLERİ BULACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x