“ANKARA’DA BEŞ KİŞİLİK HARİKA BİR EKİBE SAHİBİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da, Balıkesir Milletvekilleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Balıkesir’in tüm yatırımlarını, verilerini ve sorunlarını çok yakından takip eden beş kişilik harika bir ekibe sahibiz” dedi.

“BALIKESİR ALTIN DÖNEMİ YAŞIYOR”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Toplantı öncesi Balıkesir Milletvekilleriyle bir araya geldiklerini ifade Başkan Demiraslan, vekillerin Balıkesirlilerin beklentileri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Demiraslan, “Kamu yatırımlarını, verilerini ve sorunlarını çok yakından takip eden Ankara’da beş kişilik harika bir ekibe sahibiz. Halkımız vekillerimiz için altın benzetmesi yaparak beşi bir yerde diyorlar.  Gerçekten de öyle Balıkesir altın dönemini yaşıyor. Vekillerimiz Balıkesir için ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz ve vekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde Balıkesir için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“TÜM ENGELLERİ MİLLETİMİZLE AŞTIK”

127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte katıldıklarını dile getiren Başkan Demiraslan, toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle millet vurgusu yaptığına dikkat çekti. Başkan Demiraslan, “Sayın Cumhurbaşkanımız, AK Parti milletiyle birlikte yola çıkmış, bugüne kadar karşılaştığı tüm engelleri milletiyle aşmış bir partidir. Bugünde, yarında her ne yapacaksa yine milletimizle birlikte yapacağız. Milletimizin gönlünü fethetmeden hedeflerimize ulaşamayacağımızı söyledi. Bu bilinçle teşkilatımızın tüm kademeleriyle sadece seçim dönemlerinde değil her an halkımızla bir aradayız. Onların dertleriyle dertleniyoruz” diye konuştu.

“MESELE BASİT BİR SEÇİM MESELESİ DEĞİL”

Yerel seçimleri çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Demiraslan, konunun seçim meselesinin ötesinde devlet ve millet olarak beka meselesi olduğuna dikkat çekti. Demiraslan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu mesele çocuklarımızın geleceği meselesidir, 2023 hedeflerimiz meselesidir, 2053 ve 2071 vizyonlarımız meselesidir. AK Parti ailesinin ferdi olarak böylesine büyük bir davanın sorumluluğunu üstlendiğimizin bilinciyle hareket ediyoruz. En büyük referansımız olan hizmetlerimizi milletimizle, hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizim asli misyonumuz milletimize hizmettir. AK Parti olarak 17 yıldır bu şekilde yol yürüdük, milletimizin gönlünde bu şekilde yer edindik, Allah’ın izniyle bundan sonra da yolumuzdan dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“ANKARA’DA BEŞ KİŞİLİK HARİKA BİR EKİBE SAHİBİZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x