AKIN:”BALIKESİR’İMİZLE, BANDIRMA’MIZLA GURUR DUYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Bandırma ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Bandırma tek adam rejimine %64 ile hayır diyerek referandum sonuçlarını değerlendirdi.
BALIKESİR’İMİZLE, BANDIRMA’MIZLA GURUR DUYORUZ
Balıkesir ve Bandırma ile gurur duyuyorum diyen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın yaptığı konuşmada; “CHP ile beraber bu referandum sürecini yürüten örgütlere teşekkür ediyorum. Konu Vatan ve Cumhuriyet olduğunda farkındalıklarımızı bir kenara bırakmayı bilen halkız. Referandum da böyle oldu. Hile ve hırsızlıkla, hukuksuzlukla ve adaletsizce alınan sonuç meşru değildir. Kamu vicdanı sızlamıştır. Yapılacak ilk seçimlerde mili irade hırsızları iş başından uzaklaştırılacaktır. Bu hukuksuzluklar kayıtlara ve raporlara geçmiştir. AGİT yaptığı açıklamada referandumun uluslar arası standartlara uymadığını açıkladı. Dış dünya da yaşadığımız yalnızlaşma bu referandumdan sonra hızlanmıştır. Dünya bizi demokratik olmayan ülkeler arasında görüyor. Avrupa Konseyi zaten bizi yeniden denetim sürecine tabii tuttu. Hangi devletle dost hangi devletle düşmanız, artık takip edemiyoruz. İhracat düşüyor, turizm bitiyor, yabancı yatırımlar duruyor” dedi.
Bor madenleri tehlike altında
Bor madenlerinin tehlike altında olduğuna deyinen Ahmet Akın konuşmasının devamında;” Cumhuriyetin kurduğu işletmeler Varlık Yönetim Fonuna devredildi. Ülkenin gözbebeği kuruluşları kredi karşılığı rehin verilecek. Tıpkı batmak üzere olan Osmanlı da uygulanan Duyun’u Umumiye de olduğu gibi, krediyi ödeyemediğimiz zaman yabancılar madenlere el koyacaktır. Tarım ve hayvancılık zor günlerden geçiyor. Çiftçiler borçlarını ödeyemez duruma geldiler. Süt ucuz iken yem fiyatları pahalı tüm gıda ürünlerimizi dışarıdan ithal eder hale geldik. Üretim olmayınca iş olmuyor, aş olmuyor. İşsizlik çığ gibi büyüyor. Her 4 gençten biri işsiz Enflasyon %11,87 oldu” dedi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AKIN:”BALIKESİR’İMİZLE, BANDIRMA’MIZLA GURUR DUYORUZ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x