AKIN REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın referandum çalışmalarına hızlı başladı. Geçtiğimiz hafta Balıkesir’deki çalışmalarını tamamladıktan sonra Meclis çalışmalarına katılmak üzere Ankara’ya giden Akın, meclis çalışmalarının arkasından her zaman olduğu gibi soluğu yine Balıkesir’de aldı.
Cuma günü Edremit’te düzenlenen Zeytin Hasat Sonu Şenliği’ne katılarak burada bir konuşma yapan Ahmet Akın, zeytin sektörü ile ilgili olarak yaptığı çalışmaları anlattı. Akın “Zeytin Balıkesir’imiz için çok önemli bir ürün. Hemşerilerimizin büyük bir bölümü zeytin sektöründen geçimini sağlıyor. Milletvekili seçildikten sonra ilk el attığım konuların başında zeytin geliyor. TBMM ve zeytinle ilgili kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulundum. Balıkesir ve zeytin üretimi yapılan tüm diğer illerimizin milletvekillerini parti ayrımı yapmaksızın birlikte çalışma yapmaya davet ediyorum. Bu sektörü ilimiz ve ülkemiz için daha çok ekonomik değere çevirmek amacıyla gerekli çalışma zaman kaybetmeksizin yapılmalıdır. Biz bu anlamda üzerimize düşen her göreve hazırız” dedi.
Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın konuşmasında referanduma da değinerek “Önümüzde bir referandum var. Ülkemizin, çocuklarımızın, vatanımızın geleceği ile ilgili bir referandum. Bu bir seçim değildir. Bu sefer söz konusu olan vatandır. Bu yüzden bütün hemşerilerimi bu gerçekten hareketle oy kullanmaya ve tek adam rejimine ‘hayır’ demeye çağırıyorum” dedi.
Ahmet Akın, aynı gün akşamı Ayvalık’ta yapılan ve halkımızın çok yoğun ilgi göstererek takip ettiği, ünlü gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Halk Arenası’ programına katılarak, programı Ayvalık’ lı hemşerileriyle birlikte takip etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AKIN REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x