Akın: Millete küfür edene kamu imkanları seferber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’dan Cerattepe direnişe destek geldi. Akın “Artvin halkı günlerdir çevresini, toprağını, doğasını korumak için direniyor. Doğamız, toprağımız, havamız suyumuz talan edilerek doğal kaynaklar ekonomiye Bir kent madencilik yatırımına komple karşı çıkıyor ve o kadar baskıya, karalamaya rağmen direniyorsa, o yatırımın gözden geçirilerek iptal edilmesi gerekir” dedi.
Akın devamında şunları söyledi “Bu millete hakaret eden, ağıza alınamayacak sözcüklerle küfreden birisine, bütün kamu olanaklarını seferber eden hükümet, şimdi de Cerattepe’de ormanı ve doğayı aynı kişinin emrine sunuyor. AKP hükümetinin artık bir karar vermesinin zamanı gelmiştir. Yandaştan yana mı, vatandaştan yana mı çalışacaklar. Cerattepe’de ortaya çıkmıştır ki AKP’nin vatandaşla işi yok. AKP bu devletin bütün olanaklarını yandaşların emrine sunmaktan vazgeçmiyor. Bu millet bunu görüyor, bunu biliyor. Hükümeti Artvinlilerin bu haklı mücadelesi konusunda duyarlı olmaya davet Buradan Cerattepe’ye; doğasını, yaşam ortamını, toprağını korumak için mücadele veren Artvinlilere selam olsun”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Akın: Millete küfür edene kamu imkanları seferber

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x