AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir teşkilatı büyük il kongresine hazırlanıyor. Pandemi süreci ile bir müddet ara verilen ilçe, gençlik ve kadın kolları kongreleri tamamlanarak Balıkesir AK Parti, Ekrem Başaran liderliğinde İl kongresini yapacak. Kongre süreci tamamlanırken İl Başkanı Başaran yönetim kurulu üyeleriyle görüşmeler yaparak süreci değerlendiriyor.

AK Parti kongre sürecini Şubat’ta yapacağı il kongresi ile tamamlıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılması planlanan ancak covid-19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ertelenen ilçe kongrelerinin büyük bir kısmı Eylül ve Ekim aylarında yapılmıştı. Geriye kalan iki ilçe, gençlik ve kadın kolları kongrelerinin yapılmasıyla süreç Şubat ayında tamamlanacak ve AK Parti Balıkesir teşkilatı, İl Başkanı Ekrem Başaran’ın liderliğinde İl Kongresini yapacak.

Kongre sürecinde İl yönetim kurulu üyeleriyle bugün bir araya gelen Ekrem Başaran, yönetim kurulu üyeleriyle geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaptı, teşkilat mensuplarının sorumluluk alanlarındaki çalışmaları dinledi. Yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmelerin iki gün daha devam etmesi planlanıyor.

AK Parti Balıkesir İl teşkilatı, ilk olarak 18 Ocak’ta Susurluk ve Burhaniye ilçe kongrelerini, 19 Ocak’ta İl Kadın Kolları Kongresini ve daha sonra İl Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştirmesiyle kongre sürecini tamamlayacak. İl Kongresi’nin ise Şubat ayında yapılması öngörülüyor.

2023 Balıkesir’ine hizmet edecek kadrolarla yola devam

Kongre süreciyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Ekrem Başaran, kongre sürecini önemli bir problem yaşamadan, her hangi bir sağlık sorunlarıyla karşılaşmadan tamamladıklarını belirterek İl Kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde bir gövde gösterisi olacağını söyledi.

İl Başkanı Başaran: “Birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırdığımız bir kongre süreci geçirdik. 20 yıllık AK Parti iktidarında teşkilatlarımızda çalışmış, emek vermiş, ter dökmüş, milletvekilinden mahalle temsilcisine, ilçe belediye başkanından parti üyelerine kadar herkesi kucakladık. Bundan sonra da bu görev bilinciyle yolumuza devam edecek, ülkemizi 2023 vizyonuna ulaştıracak kadrolarla Balıkesir’e hizmet edeceğiz” dedi.

Başaran, geride bıraktıkları kongrelerde pandemi süreciyle ilgili her türlü önlemi aldıklarını söyleyerek, “Çok şükür kongrelerimizde sağlık konusunda sıkıntı yaşamadık. Geriye kalan kongrelerimizi de tedbirlere uyarak gerçekleştireceğiz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x