Ak Parti İlçe Teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma AK Parti  İlçe Başkanı Alp Bostancı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’u makamında ziyaret ettiler.

AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerini tanıtan İlçe başkanı Bostancı, ’1 Kasım genel seçimlerin ardından halkımız tercihini kullandı Ak Partiyi İktidara taşıdı. Bandırma olarak gerek iktidarın gücüyle gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımızın girişim ve çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapmalıyız. Bu görevde AK Parti İlçe yönetimi olarak ortak akıl ile hareket edilmeli ve biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Söz konusu yıllardır hizmetlerden ve yatırımlardan yoksun kalmış ilçemizi bir an önce ayağa kaldırıp, gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin yörelerinden biri haline getirmektir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Bandırma’yı hak ettiği konuma getirmeliyiz’ dedi.

Balıkesir ve İlçeleri   için önemli hizmetlere imza attığınızı ve Balıkesir’in 20 Ay  içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti  İlçe Başkanı Alp Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Edip Uğur’a Balıkesir ve Bandırma’da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur;

ARTIK SÖZDE DEĞİL ÖZDE BİR HİZMET GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten ve bazı projelerden bahseden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı,A.Edip Uğur Bandırma’mız gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Bizlerin yetkili makam ve sizlerinde siyasi ilgililer olarak memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Hangi partiden olunursa olunsun, memlekete hizmet aşkı sözde değil özde olmalıdır. Ben göreve geldiğim andan itibaren parti rozetimi bir kenara bırakarak, halkıma nasıl ve ne şekilde en iyi hizmeti sunabilirim bunun çalışmalarını ve projelerini yaptık. Allahın izniyle Balıkesir ve İlçelerimizde bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya geldik. Bunun içinde ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle ilimize ,ilçemize yakışır yatırım ve hizmetleri getirmenin yöremiz için çok kazançlı olacağını belirtmek isterim. Yaptığınız ziyaret için teşekkür eder yeni yönetimin halkımız için hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri de tek tek düşüncelerini dile getirerek, sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir kent olma yolunda ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek hizmetler konusunda teşekkür ederek bu hizmetlerin Balıkesir’in çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine katkı sağladığını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından AK Parti Bandırma İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile hatıra fotoğrafı çektirerek, Başkan Uğur’a çalışmalarında başarılar diledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x