AK PARTİ HEYETİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
19 Ekim Muhtarlar günü etkinlikleri kapsamında Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık’ı ve Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu’nu ziyaret etti.
Bandırma Merkez ve Kırsal Mahalle muhtarlarını temsilen gerçekleşen ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Doğan : “Muhtarlık makamı mahalli demokrasisinin en eski örneklerindendir. Devletimizin köy ve mahallelerimiz deki kurumsal temsilciliği durumunda olan Muhtarlıklarımız, hizmet odaklı anlayışın uygulanmasında büyük öneme sahiptir. Günümüz kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından birisi olan ve katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getiren Muhtarlarımız, milletimizin talep ve ihtiyaçlarını yetkili makamlara bildirerek en kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda etkin rol oynamaktadır.
Halkımızın devlet ve yerel hükümet tarafından yapılan hizmetlerle buluşması için bir köprü görevi gören Bandırma Merkez ve Kırsal muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AK PARTİ HEYETİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x