AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADİL ÇELİK’İN BANDIRMA MESAİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma İlçe Teşkilatı Üyeleri ve DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak ile birlikte Doğruca ve Kuşcenneti Mahallesi’ni ziyaret etti.

DSİ tarafından yapılan toplulaştırma çalışmalarının son safhasında arazi yolları tamamlanarak 180.000 dönüm tarım arazisine ulaşım sağlanmış oldu. Doğruca mahalle muhtarı Adem Taştekin: “Yollarımızın acil olarak yapılması ve tarlalarımıza ulaşım sağlanması gerekiyordu, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye hassasiyeti için çok teşekkür ediyoruz. DSİ Genel Müdürümüz Kaya Bey ve özellikle sürecin en başından itibaren takip eden Milletvekillerimiz Adil Çelik ve Yavuz Şubaşı’na köy halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kuş Cenneti muhtarı Murat Özgenç, köylerinin dere ıslahı projesinde kalan son 2 km’lik hattın tamamlanması hususundaki taleplerini iletti.  Çelik cevaben; “Kuşcenneti Mahallemizin ihtiyaçlarından olan dere ıslahı konusunda mahallelilerimiz ile görüştük, ıslah projesinde ihale aşaması devam ediyor, maalesef şikayet nedeniyle süreç uzamış durumda. Mecburen yasal prosedürü takip etmemiz gerekiyor. Proje tamamlanana kadar çıkacak sorunları DSİ ekiplerimiz çözüme kavuşturacak” dedi.

KAVUN DİYARI ÇOMLU’DA, TARLALARDA İNCELEME YAPILIP, ÇİFTÇİLERİN DERTLERİ DİNLENDİ

Çelik: “Kavun diyarı yeşil Çomlu Mahallemizi ziyaret ettik, mahalle halkımız ile hasbihal ettik. Köylümüzün, çiftçimizin binbir emekle yetiştirdiği kavunları tarlalarda inceleme fırsatımız oldu. Üreticilerimizin ilettiği sorunları not aldık, istişare ettiğimiz sorunları çözüme kavuşturmak adına gerekli çalışmaları yapacağız, tüm üretici kardeşlerimize hayırlı ve bol kazançlar diliyor, ikramları için teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA ALTIN BETON TESİSİNE ZİYARET

Milletvekili Çelik ve AK Parti Bandırma Teşkilatı’ndan oluşan heyet, daha sonra şehrimizin önemli firmalarından Altıntaş ailesine ait yapımı devam eden klinker/çimento tesisini ziyaret ettiler.

Çelik: “Bölgenin önemli fabrikalarından biri olan Altın Beton Çimento Fabrikası’nı ziyaret ederek, fabrikanın mevcut çalışmaları ve sektörün durumu hakkında yerinde bilgi aldık. İşletme hizmete girdiğinde bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Ayrıca altı adet filtre tesisi ile çevreye saygılı bir işletme olacak. Bu vesileyle, şehrimizin ve bölgenin istihdamına katkı sağlayan tüm işletmelerimize teşekkür ediyor, kendilerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

EDİNCİK MAHALLESİNDE ÇAY EŞLİĞİNDE MAHALLELİLERLE HASBİHAL ETTİLER

Milletvekili Çelik ve AK Parti heyeti, son olarak Edincik Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Kamil Eryılmaz ve mahallelilerle bir araya geldi.

Mahalle halkı Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden irtibat bürosu kurulmasını, su ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesini ve doğalgaz kapsamının genişletilmesini talep ettiler.

Çelik: “Bandırma mesaimizin son durağı, Edincik Mahallemiz oldu. Muhtarımız Kamil Eryılmaz ve hemşehrilerimizle, çay eşliğinde hasbihal etme fırsatı bulduk. Bize ilettikleri sorunlarını not aldık. Hem Büyükşehir Belediyesi hem Enerji Bakanlığı nezdinde gerekli girişimleri yaparak ihtiyaçlara cevap vermeye çalışacağız. Değerli hemşehrilerimize; ikramları, hoşsohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADİL ÇELİK’İN BANDIRMA MESAİSİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x