AHMET AKIN YOĞUN MESAİSİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kurban Bayramı’nda seçim bölgesi Balıkesir’de eşi Arbil Akın ile birlikte ilçe teşkilatlarındaki bayramlaşmalara ve ilçelerde düzenlenen çeşitli bayram etkinliklerine katıldı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Akın, Kurban Bayramı’nın 1. gününde CHP Bandırma İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmaya eşi Arbil Akın ile birlikte katıldı. Partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayan Akın, “Yeni bir bayram gününde yine sizinle, yol arkadaşlarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Akın, Balıkesir Valiliği’nde düzenlenen bayramlaşmaya da eşi Arbil Akın ile birlikte katıldı. Buradan eşi ile CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na geçen Akın, partililerle bayramlaştı. Akın, burada yaptığı konuşmada, yaşanan terör olaylarının bayramda yürekleri buruklaştırdığını ifade etti.

“Kurban Bayramı’nı mezarlıklarda şehitlerinin mezar taşlarına sarılarak geçirecek anaların, babaların, eşlerin, evlatların, kardeşlerin acıları yüreğimizi dağlıyor” diyen Akın, şöyle konuştu:

“Kahraman gazilerimizi de bu bayram gününde sevgi saygıyla selamlıyor; gösterdikleri fedakarlıkları şükran ve minnetle anıyoruz. Bayramlar, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının en güçlü halleriyle yaşandığı özel günlerdir. Toplumumuzun ayrıştırılmaya çalışıldığı bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamızın, tüm sorunlarımızı çözmenin en önemli aracı olacağına inanıyorum. Memleketimizin içerisinde bulunduğu durum ve kötü yönetilmesinden kaynaklanan sıkıntıların, yılgınlık yaratmasına, umutsuzluk üretmesine izin vermeyelim.”

Akın, aynı gün CHP Susurluk İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşmaya da katıldı.

 

-Mehmetçiklerle bayramlaştı-

 

Akın, bayramın ikinci gününü de partili yol arkadaşlarıyla geçirdi. Akın, ilk olarak Manyas ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşmaya katıldı.

Gönen İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmada partililerle bir araya gelen Akın, burada yaptığı konuşmada, “Demokrasinin, özgürlüğün ve huzurun hakim olacağı günler çok yakındadır. Hiç şüpheniz olmasın, mutluluk içerisinde yaşayacağımız, aydınlık geleceğe doğru hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Akın, “Sıkıntıları aşmak için birbirimize daha fazla kenetlenmeliyiz. İşte bayramlar böylesine yüce duyguları yüceltmek ve ayağa kaldırmak için çok önemli birer fırsat olarak görülmelidirler. Unutmamak gerekir ki Türk Milleti, en umutsuz anlarda bile birbirine kenetlenerek doğrulmuş ve Anka kuşu misali küllerinden doğmayı başarmıştır” diye konuştu. Akın’ın konuşması sık sık partililer tarafından alkışlarla kesildi.

Akın, daha sonra Erdek Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Akın, bayram ziyaretleri sırasında jandarma karakollarını ziyaret ederek, vatani görevlerini ifa eden Mehmetçiklerle de bayramlaştı. Akın, Mehmetçiklere bir istekleri olup olmadığını sorarak, “hayırlı görevler” dileğinde bulundu.

Bayramın 3. gününde Edremit’e giden Akın, burada CHP İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşmanın ardından, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret ederek, bayramını kutladı.

Akın, CHP Edremit İlçe teşkilatı üyeleriyle birlikte Kadıköy, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk mahallelerinde partisinin mahalle temsilciliklerini de ziyaret etti. Akın, mahalle temsilciliklerinde vatandaşlarla bayramlaşmasının ardından yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Biliyorsunuz, Türkiye üzerindeki emellerini gerçekleştiremeyenler, terör saldırılarıyla vatandaşlar arasında yapay ayrılıklar oluşturmaya çalışıyorlar. Milletimiz, baskılara, saldırılara, tahriklere ve yönlendirmelere karşın birlik ve beraberliğinden asla ödün vermeyerek, güçlü bir biçimde varlığını koruyacaktır. Terörden umut besleyenler, Türk ulusunun güçlü sağduyusu ve birlikte yaşama iradesi karşısında hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Bu nedenle, bayramların yarattığı barış, huzur ve kardeşlik ikliminin değerinin bilinmesi gerekmektedir. Türk milleti, binlerce yıllık tarihinde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmuş, tüm tehditlere ve saldırılara karşı ayakta kalmayı başarmıştır. Terörden medet umanlar, Türk milletinin birlikte yaşama iradesi karşısında hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Hepinizin bayramı kutlu olsun.”

 

-“Önce Türkiye”, “Önce Birlik”-

 

Akın, bayramın son gününde CHP Balya İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı.

Akın, burada partililere yönelik yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Önümüzdeki seçimler bir dayatma seçimidir. ‘Senin iradene güvenmiyorum, verdiğin oya da güvenmiyorum, kaosu yarattım, gözyaşını yarattım, analar ağlıyor, bana tekrar oy vereceksin, vermezsen seni daha da perişan ederim’ diyen birinin dayatmasıdır bu seçimler.  Türkiye’de hukuk yok, demokrasi askıya alındı, Anayasa çalışmıyor, bir sivil darbeyle karşı karşıyayız.  Biz bu seçimlerde “Önce Türkiye”, “Önce Birlik” diyerek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Allah’ın izni ve çalışma arkadaşlarımızın desteğiyle bu seçimlerde partimizi Balıkesir’de birinci parti yapacağız.”

Akın, bayram ziyaretleri sırasında bazı köyleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla kucaklaştı ve bayramlarını kutladı.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AHMET AKIN YOĞUN MESAİSİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x