ADD BANDIRMA ŞUBESİ 12. GENEL KURULU’NU DÜZENLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bandırma Şubesi, 12. Olağan Genel Kurulu’nu hayatını kaybeden eski ADD Şube Başkanı Melih Çınar’a adadı. Santral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genele kurula, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve ADD MYK Üyesi Ömer Kaya katılım gösterdi.
Cihangir Dündar’ın başkan seçildiği Divan Kurulu seçiminin ardından İstiklal Marşı okundu. ADD Bandırma Şube Başkanı Uğur Kayaalp, ülkenin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, ADD olarak terör saldırılarında birçok şehit verdiklerine dikkat çekti ve ‘çağdaş ve laik bir Türkiye’ için çaba vermeye devam edeceklerini söyledi.
CHP Milletvekili Mehmet Tüm ise salondaki katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında “Atatürkçülük anti-emperyalizmdir” dedi ve çağdaşlık yolunda mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.
Çalışma, Mali ve Denetleme raporlarının oybirliği ile kabul edildiği genel kurulda ADD Şube Başkanı Uğur Kayaalp güven tazeleyerek tekrardan başkan seçildi. Yönetim kuruluna seçilenlerin isimleri şöyle: Uğur Kayaalp, Nilay Oygur, Sadullah Batur, Öznur Gökkuş, Hülya Denizcioğlu, Necmettin Tuncay, Hasan Kartal, Dilek Karaaslan, Serdar Polat.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ADD BANDIRMA ŞUBESİ 12. GENEL KURULU’NU DÜZENLEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x