Acar: Zamlar gözden geçirilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, zorunlu trafik sigortası zammına yapılacak olan düzenlemenin sevindirici olduğunu söyledi. Daha önce yapılan trafik sigortasındaki düzenlemenin hem sivil hem de toplu taşıma aracı sürücülerinde rahatsızlığa neden olduğunu dile getiren Acar, bundan dolayı çok sayıda araç sahibinin araçlarını sigortalatmaktan kaçındığını vurguladı.
Hükümetin yapılan zammı yeniden gözden geçirerek, yeni bir düzenleme getirecek olmasının son derece önemli olduğuna dikkat çeken Acar “Bir yıl içerisinde yapılan yüzde 200’lük zam vatandaşlarımızın tepkisine neden olmuştu. Yetkililerin bu gelişmelerden sonra yeni bir düzenleme yapılacağını açıklaması önemli bir gelişmedir. Bizim talebimiz, zorunlu trafik sigortaları ile kaskonun tek sigorta haline getirilmesi ve birleşik sigorta uygulanmasıdır. Araç sahiplerinin sigorta maliyetleri en aza indirilmeli, sigorta primlerine de uygun şartlar getirilmelidir. Umarım yeniden gözden geçirilecek olan bu düzenleme, hepimiz için kabul edilir bir düzenleme olur” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Acar: Zamlar gözden geçirilecek

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x